Hulp bij invullen aangifte personenbelasting

De Federale Overheidsdienst (FOD) Financiën biedt hulp aan bij het invullen van je aangifte voor de personenbelasting. Hieronder vind je het aanbod van de FOD Financiën:
 

Telefonische belastingaangifte

Na het maken van een afspraak via 02 575 56 66 zal een medewerker van de FOD Financiën je op het afgesproken tijdstip opbellen. De medewerker vult voor jou de belastingaangifte in. Je hoeft alleen te antwoorden op enkele vragen. De FOD Financiën geeft de voorkeur aan deze methode.

Afspraak in een belastingkantoor

Wil je toch een persoonlijke afspraak met een medewerker van de FOD Financiën? Dan kan dat op aanvraag in een belastingkantoor in je buurt. Deze methode is alleen nuttig als je documenten wil voorleggen ter inzage. Maak hiervoor een afspraak via 02 575 56 66.

Zitdag FOD Financiën

Wil je je documenten voorleggen ter inzage en kan je je moeilijk verplaatsen naar een belastingkantoor? Dan kan je je inschrijven voor de zitdag van de FOD Financiën. Dit jaar gaat de zitdag door op dinsdag 6 juni van 9 tot 12 uur en van 13 tot 15 uur in het stadhuis (Ten Drossaarde 1 - 3200 Aarschot).

Opgelet! Je moet hiervoor een afspraak maken. Dit kan telefonisch op het nummer 0800 20 765.

Ook al heb je per post je bruine omslag met de documenten voor je aangifte in de personenbelasting nog niet ontvangen, kan je toch terecht op de zitdag om je aangifte via 'tax on web' te laten invullen.

Voor elke in te vullen aangifte moet je je identiteitskaart kunnen voorleggen.

Bent u tevreden met de info op deze pagina?