Winkelen in Aarschot

De stad Aarschot wil de lokale handelaars en horecauitbaters waar mogelijk ondersteunen. Daarom lanceerde de stad een website waarmee ze haar inwoners wil stimuleren om ook online bij de lokale handelaars te shoppen en maaltijden af te halen bij de lokale horecazaken.

De website www.winkeleninaarschot.be bundelt de lokale take away en online shopping-initiatieven van de Aarschotse handel en horeca in een handig overzicht. Op de Facebookpagina 'Afhaal Aarschot' vind je ook een overzicht van take away mogelijkheden.

Surf naar www.winkeleninaarschot.be en shop lokaal!

Overzicht van de maatregelen

Winkels:

  • Individueel winkelen met één volwassene per winkelbeurt. Het gezelschap van kinderen tot en met 18 jaar wordt zoveel mogelijk beperkt. 
  • Een winkelbezoek wordt tot een minimum beperkt en duurt maximaal 30 minuten.

Horeca:

  • Horeca blijft gesloten tot 1 maart 2021;
  • Afhaal is mogelijk tot 22 uur.

Wekelijkse markt:

  • De wekelijkse markt blijft doorgaan op donderdagvoormiddag tussen 8 en 12.30 uur;
  • Het dragen van een mondmasker op het marktterrein is verplicht;
  • Het is verboden om eten en drinken te consumeren op het marktterrein. Take-away (verpakte voedingsmiddelen) kan wel.

Waarom lokaal shoppen?

Lokale ondernemers runnen hun zaak met passie en kennis van zaken. Ze staan altijd klaar voor hun klanten en zijn vlakbij. Ze investeren in de lokale gemeenschap, zorgen voor lokale tewerkstelling en sponsoren lokale initiatieven of verenigingen. Kortom, een lokale ondernemer maakt onze samenleving aangenamer en sterker.

Jouw online shop of take away-initiatief promoten?

Wil je jouw online shop of take away-formule in de kijker zetten op www.winkeleninaarschot.be? Teken dan snel én gratis in via centrummanager kirsten.blanckaert@cityd-wes.be. Bezorg haar de nodige gegevens (contactinfo, logo, beschrijving van je zaak en links naar je website en/of Facebookpagina).

Bent u tevreden met de info op deze pagina?