Winkelen in Aarschot

Tot eind september geldt de maatregel dat je maximum met twee mag winkelen.

De stad Aarschot wil de lokale handelaars en horecauitbaters waar mogelijk ondersteunen. Daarom lanceerde de stad een website waarmee ze haar inwoners wil stimuleren om ook online bij de lokale handelaars te shoppen en maaltijden af te halen bij de lokale horecazaken.

De website www.winkeleninaarschot.be bundelt de lokale take away en online shopping-initiatieven van de Aarschotse handel en horeca in een handig overzicht. 

Surf naar www.winkeleninaarschot.be en shop lokaal!

Waarom lokaal shoppen?

Lokale ondernemers runnen hun zaak met passie en kennis van zaken. Ze staan altijd klaar voor hun klanten en zijn vlakbij. Ze investeren in de lokale gemeenschap, zorgen voor lokale tewerkstelling en sponsoren lokale initiatieven of verenigingen. Kortom, een lokale ondernemer maakt onze samenleving aangenamer en sterker.

Jouw online shop of take away-initiatief promoten?

Wil je jouw online shop of take away-formule in de kijker zetten op www.winkeleninaarschot.be? Teken dan snel én gratis in via centrummanager kirsten.blanckaert@cityd-wes.be. Bezorg haar de nodige gegevens (contactinfo, logo, beschrijving van je zaak en links naar je website en/of Facebookpagina).

Opgelet! Het dragen van een mondmasker is verplicht in de handels- en horecazaken.

Bent u tevreden met de info op deze pagina?