Volg de stad Aarschot nu ook op Instagram

Gepubliceerd op maandag 19 juni 2023
Als stad willen we de burgers zo goed mogelijk informeren. Hierbij wordt het digitale aanbod steeds belangrijker. Daarom kan je ons vanaf nu ook terugvinden op Instagram.

Wat kan je zoal verwachten? Bij Instagram draait alles rond visuele content. We focussen dus op mooi beeldmateriaal, toffe foto’s en leuke filmpjes.

Volg ons op Instagram @stadaarschot voor leuke updates, interessante achtergrondverhalen en nog veel meer. We geven je via dit kanaal graag een blik achter de schermen, nemen je mee in de rijke geschiedenis en cultuur van onze stad en tonen de mooiste plekjes. Verder kom je ook te weten wat er te beleven is en wat er zoal gebeurt in Aarschot. Daarnaast zetten we meer in op interactie, want we willen je stem nog meer horen.┬áMomenteel staat er veel boeiende content over o.a. de ‘Zomer van Aarschot’ op de planning!

Volg ons vandaag nog op Instagram @stadaarschot en mis niets van wat er gebeurt in Aarschot. Heb je zelf mooie foto’s van onze stad? Aarzel niet en deel ze met de #allemaalaarschot. Wie weet pikken we ze wel op en delen we ze op onze feed.