Social media

Verhalen verbinden platteland

Het project 'Verhalen verbinden platteland' wil het typische en de historische wortels van Langdorp en Wolfsdonk tonen. Via oude verhalen, wandelingen, concerten, voorstellingen en workshops kan jong en oud deze Aarschotse dorpen beter leren kennen.

Verhalenverzameldagen in Langdorp en Wolfsdonk

In het kader van dit project wil de vrijwilligersgroep, ondersteund door het Stedelijk Archief- en Documentatiecentrum Aarschot (SADA), graag jouw verhaal horen over de dorpen. Tijdens de verhalenverzameldagen staan we met een team klaar om jouw verhaal te noteren en te bewaren voor de toekomst. Heb je een oude foto, een uniek document of een object dat je wil laten scannen of fotograferen? Breng dit dan zeker mee! De verhalen die je over Langdorp en Wolfsdonk vertelt, worden gebundeld op de website www.verhalenverbindenplatteland.be.

Interesse?

De verhalenverzameldagen vinden plaats op zaterdag 16 juni van 14 tot 18 uur in 't Hof Langdorp en op zaterdag 20 oktober van 14 tot 18 uur in zaal Den Abt Wolfsdonk. Op zondag 17 juni is het feest in Langdorp. Na de Sint-Pietersviering vindt een verhalenfestival plaats aan de picknicktafel aan de Demer.