Loopclub Sportiva Gelrode

Doel van de club

Loopclub Sportiva Gelrode is een recreatieve loopclub, met als doel de kwaliteit van het leven te verbeteren. Recreatief wil zeggen dat we geen topatleten proberen te maken en geen onderlinge competitie nastreven. Kwaliteit wil zeggen dat we bij erg warm weer liever een ijsje gaan smullen in plaats van keihard te trainen.

Trainingen

In principe trainen we driemaal per week.

Tijdens het 'herfst-winterseizoen' (midden september - midden maart): op maandag en woensdag, telkens om 20 uur en op zaterdag om 9.30 uur. We verzamelen 's maandags en ’s zaterdags op het Elzenhof en 's woensdags op het pleintje in Gelrode.

Tijdens het 'lente-zomerseizoen' (midden maart - midden september): op maandag, woensdag en vrijdag, telkens om 20 uur. We verzamelen 's maandags en 's vrijdags op het Elzenhof en 's woensdags op het pleintje in Gelrode.

Hoe lid worden?

Kom eerst eens gewoon mee trainen, zodat je niet alleen kan kennismaken met leden en begeleiders, maar ook antwoorden kan krijgen op de vragen die je nog hebt. Indien het je bevalt, kan je je nadien eventueel inschrijven. Het lidgeld bedraagt 20 euro per jaar. Sinds 01/01/2015 is onze club aangesloten bij de 'Sporta-federatie vzw' voor de sporttak 'Jogging'.

Activiteiten die we (mee) organiseren

Start met lopen: Loopclub Sportiva Gelrode verzorgt gedurende 10 weken de praktische begeleiding. Wordt wegens het coronavirus NIET georganiseerd in 2021.

De 4de Vrije natuurloop Gelro(n)de op zondag 20/06/2021. Onder voorbehoud van toestemming van de overheid. Meer info op: https://loopclub-sportiva.be/gelronde.php.

De 36ste Stratenloop Gelrode op zaterdag 31/07/2021Is afgelast wegens het coronavirus, maar we hopen dat we alle sportievelingen wel mogen en kunnen verwelkomen in 2022 (datum: nog te bepalen).

Voorzitter

Dirk Vounckx

Secretaris

Eric Drybooms