Social media

Loopclub Sportiva Gelrode

Doel van de club

Loopclub Sportiva Gelrode is een recreatieve loopclub, met als doel de kwaliteit van het leven te verbeteren. Recreatief wil zeggen dat we geen topatleten proberen te maken en geen onderlinge competitie nastreven. Kwaliteit wil zeggen dat we bij erg warm weer liever een ijsje gaan smullen in plaats van keihard te trainen.

Trainingen

In principe trainen we driemaal per week - op maandag, woensdag en vrijdag - en dit telkens om 20 uur. We verzamelen 's maandags op het Elzenhof en 's woensdags op het pleintje in Gelrode. Op vrijdag starten we in het zomerseizoen in het Elzenhof, maar in het winterseizoen aan de trap naar de "langzaamaanbrug" op de nieuwe NMBS-parking achter het station.

Hoe lid worden?

Kom eerst eens gewoon mee trainen, zodat je niet alleen kan kennis maken met leden en begeleiders, maar ook antwoorden kan krijgen op de vragen die je nog hebt. Indien het je bevalt kan je je nadien eventueel inschrijven. Het lidgeld bedraagt 17 euro per jaar. Sinds 01/01/2015 is onze club aangesloten bij de 'Sporta-federatie vzw' voor de sporttak 'Jogging'.

Volgende activiteit die we mee organiseren

De "35ste stratenloop Gelrode" op zaterdag 03/08/2019 (ga voor meer info naar: http://www.loopclub-sportiva.be of www.gelrode.be/stratenloop)

Voorzitter

Dirk Vounckx