Loopclub Sportiva Gelrode

Doel van de club

Loopclub Sportiva Gelrode maakt deel uit van vzw Sportiva Gelrode en is een recreatieve loopclub met als doel de kwaliteit van het leven te verbeteren. Recreatief wil zeggen dat we geen topatleten proberen te maken en geen onderlinge competitie nastreven. Kwaliteit wil zeggen dat we bij erg warm weer liever een ijsje gaan smullen in plaats van keihard te trainen.

Trainingen

In principe trainen we driemaal per week.

Tijdens het 'herfst-winterseizoen' (midden september - midden maart): op maandag en woensdag, telkens om 20 uur en op zaterdag om 9.30 uur. We verzamelen 's maandags en ’s zaterdags op het Elzenhof en 's woensdags op het pleintje in Gelrode.

Tijdens het 'lente-zomerseizoen' (midden maart - midden september): op maandag, woensdag en vrijdag, telkens om 20 uur. We verzamelen 's maandags en 's vrijdags op het Elzenhof en 's woensdags op het pleintje in Gelrode.

Hoe lid worden?

Kom eerst eens gewoon mee trainen, zodat je niet alleen kan kennismaken met leden en begeleiders, maar ook antwoorden kan krijgen op de vragen die je nog hebt. Indien het je bevalt, kan je je nadien eventueel inschrijven. Het lidgeld bedraagt 20 euro per jaar. Sinds 01/01/2015 is onze club aangesloten bij de 'Sporta Team' voor de sporttak 'Jogging'.

Activiteiten die we (mee) organiseren

Start met lopen: Loopclub Sportiva Gelrode verzorgt gedurende 10 weken de praktische begeleiding. De infoavond vindt plaats op donderdag 04/04/2024 en de 1ste loopsessie start op 08/04/2024 om 20u00 in het Elzenhof. Meer info vindt u op https://www.loopclub-sportiva.be

De 7de Vrije natuurloop Gelro(n)de op zondag 16/06/2024. Onder voorbehoud van toestemming van de overheid. Meer info op: https://loopclub-sportiva.be/gelronde.php.

De 38ste Stratenloop Gelrode op zaterdag 03/08/2024.

Voorzitter

Dirk Vounckx

Secretaris

Eric Drybooms