Social media

Loopclub Sportiva Gelrode

Doel van de club

Loopclub Sportiva Gelrode is een recreatieve loopclub, met als doel de kwaliteit van het leven te verbeteren. Recreatief wil zeggen dat we geen topatleten proberen te maken en geen onderlinge competitie nastreven. Kwaliteit wil zeggen dat we bij erg warm weer liever een ijsje gaan smullen in plaats van keihard te trainen.

Trainingen

In principe trainen we driemaal per week.

Tijdens het herfst- winterseizoen: op maandag en woensdag telkens om 20 uur en op zaterdag om 09u30. We verzamelen 's maandags en ’s zaterdags op het Elzenhof en 's woensdags op het pleintje in Gelrode.

Tijdens het lente- zomerseizoen: op maandag, woensdag en vrijdag - en dit telkens om 20 uur. We verzamelen 's maandags en vrijdags op het Elzenhof en 's woensdags op het pleintje in Gelrode.

Hoe lid worden?

Kom eerst eens gewoon mee trainen, zodat je niet alleen kan kennis maken met leden en begeleiders, maar ook antwoorden kan krijgen op de vragen die je nog hebt. Indien het je bevalt kan je je nadien eventueel inschrijven. Het lidgeld bedraagt 17 euro per jaar. Sinds 01/01/2015 is onze club aangesloten bij de 'Sporta-federatie vzw' voor de sporttak 'Jogging'.

Volgende activiteit die we organiseren

De "4de Vrije natuurloop Gelro(n)de" op zondag 21/06/2020. (weldra vindt u hierover meer info op: http://www.loopclub-sportiva.be )

Voorzitter

Dirk Vounckx