Social media

Verenigingen gezocht voor Dag van de Rebel

Op 26 mei is het weer zover. Na de succesvolle edities Dag van de Held en Dag van de Droom is het kindercultuurfestival er weer. Voor deze speciale dag is De Klinker op zoek naar kinderen of jongeren die samen met hun vereniging de stoet willen komen opfleuren.

Dag van de Rebel is een ware hoogdag voor kinderen. Een dag vol workshops, circusvoorstellingen, muziek, spel en nog veel meer pret, en dat alles in een rebels sausje. Dag van de Rebel is gratis en zal plaatsvinden in het Stadspark van Aarschot, op de Grote Markt en op de Raskinkade.

Als afsluiter van Dag van de Rebel wordt er een feestelijke kinderstoet doorheen de stad georganiseerd. Een stoet vol kleur, leuke pamfletten, muziek en vooral kinderen! Met de stoet wil De Klinker op een leuke manier laten zien dat de kinderen een eigen plekje verdienen in Aarschot.

Ben jij lid van een twirlinggroep, een basketbalploeg of percussiegroep? Iedereen is welkom! Loop mee in de Dag van de Rebel-stoet en zet je vereniging feestelijk in de kijker. 

Heb je interesse? Neem dan contact op met noor@jcdeklinker.be.