Social media

Vacature kok

OCMW Aarschot is op zoek naar een kok.

Voor wie?

Als kok sta je in voor de co√∂rdinatie van het keukengebeuren binnen het woonzorgcentrum St-Rochus zodat onze bewoners en gebruikers een afwisselend, aantrekkelijk en gezond menu voorgeschoteld krijgen dat afgestemd is op hun wensen, noden en gewoontes. Onder leiding van het diensthoofd creëer je kwaliteitsvolle recepten en coach je de keukenmedewerkers. Koken is je passie en je kan dit in praktijk toepassen in onze grootkeuken. Je waakt nauwgezet over de hygiëneregels en bent verantwoordelijk voor de bestellingen, het voorraadbeheer en de bijbehorende administratie.

Procedure

Solliciteren kan door je kanditatuurstelling te bezorgen aan OCMW Aarschot. Dat kan op verschillende manieren:

- via een per post aangetekend verzonden sollicitatiebrief
- door een persoonlijk overhandigde sollicitatiebrief gericht aan de dienst Personeel & organisatie van het OCMW, Statiestraat 3 te 3200 Aarschot.

Dien je kandidatuurstelling in met curriculum vitae, een afschrift van je diploma en een uittreksel uit het strafregister dat niet ouder mag zijn dan 3 maanden voorafgaand aan de uiterste inschrijvingsdatum uiterlijk op maandag 01/04/2019. Je kandidatuur zal slechts in aanmerking genomen worden als alle bovenvermelde bewijsstukken aanwezig zijn bij je kandidatuurstelling.

Bent u tevreden met de info op deze pagina?