Trek erop uit met je gezin

Jeugdcentrum De Klinker

Ook jeugdcentrum De Klinker trekt naar de deelgemeenten met De Klinker Zomertour. Elke vrijdag van augustus brengen ze straatvoetbal, kinderanimatie en muziek naar een andere deelgemeente. Ze maakte ook een speelkaart van Aarschot. Klik hier voor de speelkaart en ontdek alle plekjes waar je kinderen kunnen spelen en ravotten. Kinderen kunnen stempels verzamelen om een cadeautje van Artuur te krijgen. 

Volledige programma?

Het volledige programma van De Klinker Zomertour (wordt binnenkort bekendgemaakt) en de speelkaart met alle speelplekjes in Aarschot vind je terug op https://www.jcdeklinker.be/nl/.

Zomer van Aarschot 

Deze zomer kan je met het hele gezin in Aarschot genieten van zoektochten, fiets- en wandelroutes. Stad Aarschot stippelde zelfs wandelingen uit voor de allerkleinsten. Wandelingen zoals de Wondere Wally Zoektocht leiden je langs de mooie en waardevolle plekjes in Aarschot en haar deelgemeenten. Kinderen kunnen in de stad en haar deelgemeenten genieten van activiteiten zoals de kindertheaterboerderij. Dit is een 2-in-1 formule waarbij kinderen kunnen knuffelen met de dieren van de mobiele zorgboerderij ‘De Tinteltuin’ en tegelijkertijd een poppentheatervoorstelling kunnen meepikken. 's Avonds kan het hele gezin genieten van een drive-in movie aan de Demervallei. Vergeet hiervoor niet je parkeerplaats te reserveren. 

Volledige programma?

Bekijk hier de affiche en neem zeker ook eens een kijkje op www.zomervanaarschot.be.

Bent u tevreden met de info op deze pagina?