Street Art zijgevel stadhuis - jij kiest mee!

Gepubliceerd op maandag 5 juli 2021
Het volgende project om de stad op te fleuren.
De stad heeft de afgelopen jaren al heel wat stappen genomen om haar centrum op te knappen. Zo werkten we de vernieuwde Grote Markt af met een groene muur, extra zitbanken en speelse fonteinen. Nu is het tijd voor het volgende project: street art in de openbare ruimte.
 
Enkele kunstenaars zullen het stadscentrum opfleuren met reuzegrote muurschilderingen. Het gemeenschappelijke thema van de kunstwerken? De legende van Aarschot, waar ook ons vernieuwde stadsmagazine naar vernoemd is: AREND.
 
Treepack werkt dit project samen met de stad uit. Treepack is een kunstenaarscollectief dat samenwerkingen biedt met nationaal en internationaal talent. Zij zullen de gevels op verschillende locaties opwaarderen. Eén van die locaties is de zijgevel van ons stadhuis. Welk ontwerp daarop komt, dat beslis JIJ!
 
Er werden namelijk twee ontwerpen gemaakt voor de gevel, waarvan er maar één de winnaar kan zijn. Het stadhuis is het huis van de Aarschottenaar, dus is het logisch dat jouw stem meetelt. Je hebt twee weken om je stem uit te brengen. Dat kan op twee manieren:
 
  1. Online via deze Google Form: https://ap.lc/6pBsW
  2. Via de strook die je vindt in de zomereditie van AREND
 
Aarzel dus niet en stem op je favoriete ontwerp. Jouw stem kan het verschil maken.