Start met Lopen

Gepubliceerd op maandag 27 maart 2023
Aan je conditie werken en je tegelijkertijd amuseren? Het kan!
Wil je graag aan je conditie werken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan ben je niet alleen. Start met Lopen biedt de ideale oplossing. 
 
Dirk Vounckx is al 23 jaar één van de drijvende krachten achter Start met Lopen in onze stad. Hij kent dus als geen ander het geheim van de succesformule: “Start met lopen is hét recept voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Lopen is een goedkope en laagdrempelige sport waarvoor je niet veel tijd nodig hebt. Een paar uurtjes per week is al genoeg. Het is ook een sociaal gebeuren: samen lopen en onderweg een babbeltje doen. Door 10 weken lang met dezelfde mensen in een groepje te lopen, groeien er vaak mooie vriendschappen.” 
 
Heb je interesse om dit jaar deel te nemen aan Start met Lopen? Kom dan op donderdag 30 maart naar de infoavond. Afspraak om 20 uur in de aula van de muziekschool in Elzenhof. 
 

Praktisch

Start met lopen is een jogging voor beginners én gevorderden. De loopsessies vinden elke maandag en vrijdag plaats om 20 uur op domein Elzenhof en dit 10 weken lang.

Deelnemers zonder basisconditie werken zich op van 0 kilometer tot 5 kilometer lopen. Gevorderde joggers gaan van 5 naar 10 kilometer. 

Deelnemers betalen 15 euro inschrijfgeld. Daarin zitten de loopsessies, een luxe badhanddoek en infobrochure inbegrepen. 

Belangrijke data

Eerste loopsessie: maandag 3 april om 20 uur op domein Elzenhof

Eindtest: vrijdag 9 juni om 19.30 uur in Meetshovenbos

Receptie voor de geslaagden: dinsdag 13 juni om 20 uur op domein Elzenhof

Inschrijven?

Dat kan via https://reservaties.aarschot.be