Social media

Solidair Groot-Aarschot biedt handel en horeca leverservice aan

Gepubliceerd op maandag 20 april 2020
In deze moeilijke tijden waarin het coronavirus ons leven bepaalt, wil Solidair Groot Aarschot de lokale handelaars ondersteunen. Geert Laeremans en Nathalie Molenschot starten een shuttledienst om logistiek bij te springen en de handelaars een duwtje in de rug te geven.

Solidair Groot Aarschot wil leveringen groeperen om de handelaars in Aarschot en de deelgemeenten te ontlasten, zodat ze zich kunnen toeleggen op hun core business.

Hoe gaat Solidair Groot Aarschot te werk?

“In de late namiddag verwachten we de orders vanuit de verschillende winkels. ’s Ochtends maken we dan een planning op om de ronde van ophaling tot levering te starten”, lichten Nathalie Molenschot en Geert Laeremans toe.

“Vrijwilligers vormen de sterke structuur van Solidair Groot Aarschot. Uiteraard zorgen wij ervoor dat zij kunnen werken conform de huidige regelgeving. We voorzien de nodige ontsmettingsmiddelen voor chauffeurs en transportmiddelen, maskers, handschoenen, veiligheidskleding...”

“Dat we de baan op kunnen, is te danken aan de prachtige Citroën Jumpy van Van Mossel Automotive uit Aarschot en aan de coole elektrische fiets van de Fietsfabriek”, besluiten Nathalie Molenschot en Geert Laeremans.

Mooi initiatief

Het stadsbestuur is blij met dit prachtige initiatief voor de lokale middenstand. In deze moeilijke tijden steekt Solidair Groot Aarschot onze handelaars een hart onder de riem. Van harte dank aan de initiatiefnemers!

Oproep

Ben je een handelaar in Groot Aarschot en wil je van de diensten van Solidair Groot Aarschot gebruikmaken? Aarzel dan niet om contact op te nemen via solidair@grootaarschot.be. Of wil je een handje toesteken? Solidair Groot Aarschot hoort graag van jou!

Meer info?

www.solidairgrootaarschot.be