Social media

SIBA loopt Warm voor het goede doel op vrijdag 13 december

Gepubliceerd op maandag 21 oktober 2019
Wil jij met je bedrijf, school, vereniging, vriendengroep... 5 of 10 km door het stadscentrum lopen/wandelen voor het goede doel? Schrijf je dan vóór 6 december in voor SIBA loopt warm. De zesde- en zevendejaars van SIBA organiseren deze cityrun t.v.v. de Warmste Week van Studio Brussel.

Dankzij de 770 deelnemers van vorig jaar kon SIBA een mooi bedrag aan vzw Brotherhood schenken. Hiermee genoten 50 kindjes van een fantastische dag in de Efteling. Vrije basisschool Ourodenberg werd de eerste Warmste School van Aarschot en ONS mocht zich het Warmste Bedrijf noemen. Ook dit jaar gaat SIBA op zoek naar de Warmste School, het Warmste Bedrijf en de Warmste vereniging/voetbalploeg/vriendenkring... van Aarschot.

Warmste Bedrijf / School / Vereniging van Aarschot

Het gaat niet om de snelste loper, maar om het bedrijf, de school en de vereniging met de meeste lopers. Overtuig zoveel mogelijk collega’s, vrienden, familie, medeleerlingen, leerkrachten... om deel te nemen onder je vlag en word zo het Warmste Bedrijf, de Warmste School of de Warmste Vereniging van Aarschot.

Reclame voor je bedrijf

Het Warmste Bedrijf krijgt een halve pagina ter beschikking in het stadsmagazine. Een unieke hefboom om het warm hart van jouw bedrijf te tonen! Neem je deel met meer dan 10 lopers, dan hangt de reclame van je bedrijf bovendien op een zichtbare plaats. De bedrijven met de meeste lopers kunnen hun kilometer op het parcours claimen. Er zijn nog enkele kilometerpunten beschikbaar waar jouw bedrijfsvlag kan schitteren.

 

Start to run, de ideale voorbereiding

Vooraf trainen voor de cityrun? Dat kan. De Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant en SIBA slaan de handen in elkaar en dagen je uit. Vanaf 8 oktober start er een ‘start to run’.

Meer info? www.voka.be - steljevraag@maartengybels.be

Meer info en inschrijven?

Inschrijven kan vanaf 13 oktober tot 6 december via www.sibalooptwarm.be.

(Voorinschrijving: 7 euro - daginschrijving: 10 euro).

Je inschrijving is pas definitief nadat we jouw steun hebben ontvangen op onze ‘SIBA loopt warm’-rekening: BE94 9731 8297 8814.

Blijf op de hoogte van de laatste updates via de Facebookpagina ‘SIBA loopt warm’.