Permanente vacatures Woonzorgcentrum Sint-Rochus

Woonzorgcentrum Sint-Rochus is gespecialiseerd in de residentiële opvang van fysiek zorgbehoevende personen en personen met dementie. Het departement zorg streeft ernaar de bewoners van het woonzorgcentrum op een zo hoog mogelijk niveau te laten functioneren. 

Om een kwalitatieve fysieke en psychosociale zorg aan zijn bewoners te kunnen garanderen is het woonzorgcentrum permanent op zoek naar zorgkundigen en verpleegkundigen.

Ben jij een zorgkundige, een gegradueerd verpleegkundige of een bachelor verpleegkundige? Ben je op zoek naar een job waarbij je hulpbehoevende ouderen in een huiselijke sfeer de zorg kan bieden die ze nodig hebben? Bekijk dan zeker eens de onderstaande functiebeschrijvingen. Woonzorgcentrum Sint-Rochus zoekt jou!

Iets voor jou? Solliciteren!

Je kan je kandidatuur indienen via een mailtje aan selectie@ocmw-aarschot.be, per brief gericht aan OCMW Aarschot, Ten Drossaarde 1 - 3200 Aarschot of door het online formulier in te vullen.

Vragen? Neem telefonisch contact op via het nummer 016 49 94 25.

Getuigenis van verpleegkundige Ruth

Ruth Bogaerts maakte twee jaar geleden de overstap naar Woonzorgcentrum Sint-Rochus, na een carrière van 20 jaar als zelfstandige thuisverpleegkundige.
 
Ruth: "Als thuisverpleegkundige was ik altijd alleen onderweg. Het doet nu zo veel deugd om deel uit te maken van een superteam. De collega's staan altijd klaar om een handje toe te steken en hebben allemaal het hart op de juiste plaats. Ouderenzorg is ook echt mijn ding. Mijn takenpakket geeft me veel voldoening omdat ik met mijn inzet kan bijdragen aan het welbevinden van de bewoners: wondzorg, inspuitingen, palliatieve begeleiding, contact met de huisarts... Bovendien kan je door de huiselijke sfeer in WZC Sint-Rochus ook een hechte, familiale band opbouwen met de bewoners en hun familie. Dat ik nu een job dicht bij huis heb en daardoor meestal met de fiets naar het werk kan, is natuurlijk ook mooi meegenomen."
 

Getuigenis van zorgkundige Loan

Loan Le Thi Truc is al meer dan 7 jaar lang zorgkundige in WZC Sint-Rochus. Ook zij vertelt waarom ze haar job zo speciaal vindt.
 
Loan: "Ik hou van mijn werk. Het is niet altijd even gemakkelijk, maar ik ben in een superteam terechtgekomen. We steunen elkaar altijd en ze hielpen me zelfs met mijn Nederlandse lessen. Ik hou er ook gewoon van om voor mensen te zorgen. Ik probeer altijd empatisch en betrouwbaar te zijn voor onze bewoners. Ik babbel er graag mee en hun appreciatie geeft mij vleugels."

Bent u tevreden met de info op deze pagina?