Openluchttheater Cristal Open Air uit de doeken

Gepubliceerd op donderdag 3 juni 2021
Op de site achter het station vinden we binnenkort Cristal Open Air. De tent biedt plaats voor tal van culturele activiteiten en andere evenementen tijdens de zomerweekends tot en met 12 september.

Op de site achter het station vinden we binnenkort Cristal Open Air. Dit nieuwe en tijdelijke openluchttheater is een grote stap naar meer vrijheid in coronatijden. De tent biedt plaats voor tal van culturele activiteiten en andere evenementen tijdens de zomerweekends tot en met 12 september.

Met respect voor de afstandsregels en bubbels kan de tent van 400 zitplaatsen tot 3.500 staanplaatsen voorzien. Ze kan ook kleiner gemaakt worden mochten de maatregelen opnieuw strenger worden.

Cristal Open Air is een initiatief van de evenementensector en krijgt de steun van de Vlaamse Regering. Ives Mergaerts, de bedenker en het creatief brein achter Cristal Open Air, stelde het project vandaag voor. Dat deed hij samen met Vlaams minister van Toerisme Zuhal Demir en burgemeester Gwendolyn Rutten.

We geven de aftrap met het eerste evenement op 11 juni: EK match Turkije - Italië. Meer info? Surf dan naar www.cristalopenair.be. Check zeker ook de Facebook- en Instagrampagina.