Social media

Op zoek naar informatie over het coronavirus?

Gepubliceerd op vrijdag 14 februari 2020
De uitbraak van het nieuwe coronavirus in China beheerst al enkele weken de actualiteit. Zit jij met vragen? De FOD Volksgezondheid bracht i.s.m. haar partners alle belangrijke informatie samen op een website.

Op de website www.info-coronavirus.be is alle informatie makkelijk te vinden en worden de veel gestelde vragen doorlopend bijgewerkt onder toezicht van een groep experten en virologen. Ook het laatste nieuws over de evolutie in ons land, is hier op een toegankelijke manier te raadplegen. Burgers kunnen op de website ook per mail hun vragen kwijt of kunnen bellen naar het gratis infonummer 0800/14 689.

Ook op Twitter (@be_gezondheid) en Facebook informeert de FOD Volksgezondheid doorlopend over alle nieuwe ontwikkelingen en het hygiëne-advies waarmee burgers zichzelf kunnen beschermen dit virus, en dus ook tegen de wintergriep.

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 19 april van kracht.

Meer informatie