Vaccinatiecentrum en geplande evenementen delen Stadsfeestzaal

Gepubliceerd op vrijdag 8 oktober 2021
We zullen in ons vaccinatiecentrum nog minstens tot eind dit jaar vaccineren. Dat betekent dat we de Stadsfeestzaal langer dan voorzien nodig hebben. Intussen waren er voor dit najaar al enkele evenementen gepland. Samen met de concessiehouder van de Stadsfeestzaal zochten we een oplossing.

Aanvankelijk zouden de vaccinatiecentra open blijven tot 15 oktober, maar begin deze maand besloot de Vlaamse regering om deze termijn te verlengen. Dit is nodig om alle 65-plussers in ons land nog een derde prik te kunnen aanbieden. Ook het vaccinatiecentrum in Aarschot, dat gevestigd is in de Stadsfeestzaal, zal dus nog zeker tot eind dit jaar open blijven.

We willen de organisatoren en de mensen niet in de kou laten staan. Samen met de concessiehouder van de Stadsfeestzaal vonden we een oplossing om het vaccinatiecentrum en de geplande evenementen te combineren.

Light-opstelling vaccinatiecentrum

We zullen voor het vaccinatiecentrum met een ‘light-opstelling’ werken. Het gaat om een flexibelere en mobielere opstelling die we telkens in het begin van de week opbouwen en aan het einde van de werkweek weer afbreken. We vaccineren dus van maandag tot en met vrijdagmiddag en van vrijdagavond tot en met zondag kunnen er activiteiten plaatsvinden. Zo zorgen we ervoor dat het overgrote deel van de geplande evenementen in de weekends gewoon kan doorgaan.

Zeven gemeenten

In het vaccinatiecentrum van Aarschot zullen de 65-plussers van zeven gemeenten hun derde prik krijgen. Het gaat om Aarschot, Begijnendijk, Tielt-Winge, Scherpenheuvel-Zichem, Bekkevoort, Diest en Halen.

Callcenter ook nog bereikbaar

65-plussers ontvangen hun uitnodiging voor de derde prik op dezelfde manier als bij hun vorige prikken. Lukt het je niet online om je afspraak te bevestigen of te verplaatsen? Dan kan je zoals voorheen terecht bij het callcenter van het vaccinatiecentrum. Het callcenter is bereikbaar op het nummer 016 26 19 10 van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 12 uur en tussen 13 en 16 uur.

Vragen over je evenement in de Stadsfeestzaal?

Neem contact op met de concessiehouder van de Stadsfeestzaal:

Peter Kuyken
info@stadsfeestzaal-aarschot.be
0475 55 95 71