'Gemeenteraad on tour'

Gepubliceerd op donderdag 9 september 2021
De gemeenteraad komt naar je toe. Na maanden van digitaal vergaderen, is het weer tijd om elkaar te ontmoeten.

De afgelopen tijd kon je de gemeenteraad live volgen via de Facebookpagina van de stad. We merkten dat Aarschottenaren belangstelling toonden en de zittingen mochten dan ook op heel wat kijkers rekenen. Nu we terug fysiek kunnen vergaderen, trekken we die lijn graag door. We komen graag langs bij jou in de buurt.

De deelgemeenten zijn een volwaardig deel van onze stad. We houden vervolgens halt in Gelrode, Rillaar, Wolfsdonk en Langdorp. Op die manier willen we het stadhuis eens tot bij de mensen brengen, en niet omgekeerd.

Planning

  • donderdag 14 oktober om 20 uur: feestzaal in Gelrode (Pastoor Dergentstraat 46, 3200 Aarschot)
  • donderdag 18 november om 20 uur: Den Akker in Rillaar
  • donderdag 16 december om 19 uur: Den Abt in Wolfsdonk
  • januari 2022: Langdorp (datum en zaal worden nog bekendgemaakt)

Infomomenten 2022

In maart 2020 viel de brochure over het meerjarenplan van de stad bij onze inwoners in de brievenbus. In de brochure kondigden we aan dat we naar hen toe zouden komen om de plannen toe te lichten. Jammer genoeg moesten we de infomomenten uitstellen omwille van de coronacrisis. Nu het kan en mag, pikken we de draad weer op.

In het voorjaar van 2022 gaan we nog eens langs in alle deelgemeenten om met onze inwoners in gesprek te gaan over onze plannen. We hebben daarbij bijzondere aandacht voor de projecten specifiek voor de deelgemeenten.