Online Quiz van Aarschot

Gepubliceerd op dinsdag 30 maart 2021
Op zaterdag 24 april om 20 uur organiseert de stad Aarschot een grootse quiz om een online quizjaar in stijl af te sluiten. De stad slaat hiervoor de handen in elkaar met Stef Andries, de man achter de veelbekeken Huiskamerquiz en Camperquiz.

Zowel inwoners van Aarschot als andere sympathisanten kunnen op 24 april vanuit hun kot deelnemen aan de Online Quiz van Aarschot. De hamvraag van de avond: wie wordt de Slimste Ambassadeur van Aarschot? Voor vijf euro koop je een ticket en daarmee gaat je naam ook meteen in de prijzenpot voor de grootschalige tombola.

Schrijf je in voor de Online Quiz van Aarschot

Een avondvullende show voor iedereen

Op zaterdag 24 april gaan de Kasseistampers en andere quizfans van heinde en verre de strijd aan om de felbegeerde titel van ‘Slimste Ambassadeur van Aarschot’ in de wacht te slepen. Het wordt niet zomaar een online quiz voor alle leeftijden, maar een wervelend event met dronebeelden, bekende Aarschottenaren en optredens. Het moet een totaalspektakel worden dat ook niet-quizliefhebbers aanspreekt. De rode draad worden beelden van de mooiste plekjes en verborgen schatten van Aarschot.

Knallende afsluiter van een jaar ‘quizzen in je kot’

De quiz wordt georganiseerd in samenwerking met quizpresentator en -liefhebber Stef Andries. Het afgelopen jaar kluisterde hij vele Aarschottenaren en fans van over heel Vlaanderen aan hun beeldscherm voor de zaterdagse Huiskamerquiz. De Online Quiz van Aarschot wordt (voorlopig) zijn laatste wapenfeit na een lange reeks online quizzen. Het is het symbolische einde van een jaar in lockdown en het symbolische begin van een zomer met meer vrijheid.

100 vragen

Tijdens acht rondes zullen 100 vragen gesteld worden om de algemene kennis te testen: de actualiteit, geschiedenis, geografie en muziek zijn maar enkele onderwerpen die de revue zullen passeren. De quiz wordt gestreamd in HD-beeldkwaliteit en maakt gebruik van een online antwoordsysteem. Zo kunnen de deelnemers live hun antwoorden insturen en hun plaats terugvinden in de ranking.

√Čén ticket = één tombolalot

Wanneer je je inschrijft voor de quiz, maak je met jouw ticket van 5 euro automatisch kans op één van de mooie prijzen uit de prijzenpot. Tussen de vragenrondes door zal er immers een tombola gestreamd worden waarbij diverse prijzen te winnen zijn. De prijzentafel wordt samengesteld uit schenkingen van de lokale handelaars, die zo ook hun steentje bijdragen aan de quiz.

Inschrijven?

https://online-quiz-van-aarschot.eventsquare.co