Bedankt aan de honderden vrijwilligers die willen helpen in het vaccinatiecentrum

Gepubliceerd op donderdag 18 februari 2021
Beste vrijwilligers, nogmaals bedankt om je op te geven als vrijwilliger en voor jouw engagement. Het vaccinatiecentrum in Aarschot is klaar om op te starten. Vrijdag worden de eerste vaccins geleverd. We zijn klaar om te starten met vaccineren!

Jij en alle andere vrijwilligers spelen hier een grote rol in. En jullie zijn met veel. Voor het vaccinatiecentrum in Aarschot meldden honderden vrijwilligers zich aan. Er zijn vrijwilligers om logistieke taken op te nemen en vrijwilligers met een medische achtergrond. We hebben momenteel genoeg mankracht om de strijd te beginnen.

Nog niet alle lijnen zullen openen, want het aantal vaccins is nog beperkt. In deze fase zullen we niet zo veel vrijwilligers inzetten, maar daar komt verandering in wanneer er meer vaccins geleverd worden en we de brede bevolking zullen vaccineren.

Hoe gaat het verder verlopen? Onze medewerkers zijn druk bezig met het verzamelen van alle informatie. We bekijken onder andere hoeveel vaccins er geleverd worden, hoeveel vaccinatielijnen we kunnen openen en hoeveel vrijwilligers we nodig hebben om die lijnen te bemannen. Wanneer we jouw hulp nodig hebben sturen we jou een e-mail met een link. Die link geeft jou toegang tot de planning, zodat jij deze kan aanvullen. Kijk altijd goed jouw agenda en de planning na. Controleer ook steeds je contactgegevens.

Wij kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen in het vaccinatiecentrum. Tot snel!