Social media

SIBA loopt warm op 14 december

Op vrijdag 14 december organiseren de leerlingen van SIBA een city run langs de mooiste bezienswaardigheden in de stad. Kom 5 of 10 kilometer lopen en steun het goede doel! De opbrengst gaat immers integraal naar een goed doel van de Warmste Week van Studio Brussel.

City run

Op vrijdag 14 december verwacht SIBA alle lopers, scholen en bedrijven uit Aarschot en de buurgemeenten aan de start van een gezellige city run. De leerlingen van het zesde en zevende jaar BSO van SIBA kregen begin dit schooljaar de opdracht om een city run door Aarschot te organiseren ten voordele van de Warmste Week. Naar welk goed doel de opbrengst gaat, is nog niet bekend. Wel staat vast dat het een goed doel uit Aarschot wordt.

Word het Warmste Bedrijf van Aarschot

SIBA gaat dit jaar voor het eerst op zoek naar het Warmste Bedrijf van Aarschot. Dat is het deelnemende bedrijf met de meeste lopers. Overtuig dus collega’s, klanten, familie, vrienden en sympathisanten om deel te nemen onder je bedrijfsvlag en word zo het Warmste Bedrijf van Aarschot! Schrijf je in als groep vóór 7 december. Het reservatieformulier vind je op www.sibalooptwarm.be.

Het Warmste Bedrijf van Aarschot krijgt in de volgende editie van het stadsmagazine een halve pagina ter beschikking. Een unieke manier om het warm hart van jouw bedrijf te tonen!

Claim je kilometer op het parcours

Neem je als bedrijf deel met meer dan 10 lopers, dan zorgt de organisatie ervoor dat je reclame op een zichtbare plaats op het parcours hangt. De bedrijven
met de meeste lopers kunnen hun kilometer claimen op het parcours. Er zijn nog enkele kilometerpunten beschikbaar waar jouw bedrijfsvlag kan schitteren.