Social media

Meewerken aan het Winterfeest?

De stad wil zoveel mogelijk Aarschottenaren betrekken bij het Winterfeest. Zo helpen er ieder jaar zo’n 90 verenigingen. Zonder hen leeft het Winterfeest niet en zou het ook niets hebben om voor te leven. Zij zetten mee activiteiten op, baten kersthutten uit en zorgen voor een dagelijkse aanvoer van nieuwe Winterfeesters. De verenigingen baten namelijk niet alleen de grote hutten uit waarop het feest steunt, maar ook de kleinere hutten die ze roterend uitbaten. Dankzij hen kan het Winterfeest elke dag weer nieuwe bezoekers aanspreken. Daarom hoopt de organisatie ook dit jaar weer op hun steun.

Wil je met je vereniging graag meewerken aan het Winterfeest en een hutje uitbaten op de Grote Markt? Of heb je interesse om deel te nemen aan bijvoorbeeld de Dierendag of de Tractorlichtstoet? Mail voor meer info naar tom@hetgasthuis.be of vul het online formulier in.

Doorlopend tijdens het Winterfeest

Winter-fotozoektocht

Zoektocht in het stadscentrum van 14 tot 29 december. Geschikt voor alle leeftijden. Prijsuitreiking op zondag 30 december om 19u00. Meer info in de Scheve Stadshut.

Grote Markt

Gezellig huttendorp met drank en eetgelegenheden, centrale wintertent met talrijke activiteiten en een carrousel.

Theo De Beckerstraat

Bezoek het huis van de kerstman.

Pater Raskinkade

Gezellig pleintje met de dierenstal, kijkhut en een nostalgische molen met drankgelegenheden.

Bonewijkplein

Alpenhut met Duitse specialiteiten en mega sleeheuvel en een doorlopend gratis programma van 14 december tot en met 6 januari.

Meer info

Het volledige programma van het Winterfeest vind je op www.hetgasthuis.be/winterfeest.