Klink met MiA

MiA nodigt alle handelaars en ondernemers van Aarschot en deelgemeenten uit voor haar derde eindejaarsevent. Het is de ideale gelegenheid om samen met collega's terug te blikken op het afgelopen jaar. Maar zeker ook om plannen te maken voor het nieuwe jaar.

De eindejaarsreceptie vindt plaats op woensdag 18 december van 19 tot 22 uur in het Huis van de Kerstman, in de oude stadswerkhuizen tegenover het stadhuis (Ten Drossaarde 1).

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven.

Schrijf je in voor 10 december en geef zeker aan met hoeveel personen je aanwezig zal zijn, want ook je partner en medewerkers zijn van harte welkom.

Op het programma

Voorzitter van MiA Francis Keuninckx en schepen van Lokale Economie Bert Van der Auwera houden een korte toespraak, zoals het hoort op een eindejaarsreceptie. Vervolgens heffen we samen het glas en klinken we met MiA op het voorbije jaar en op al het moois dat 2020 ons brengt.

Clement Van der Auwera van 't Rietlaer en HarteTroef biedt lekkere hapjes aan. Delhaize en Group Pashuysen doen ook een duit in het zakje en verwennen ons met lekkere drankjes.

De aanwezigheid van zo veel mogelijk handelaars en ondernemers is ons zo kostbaar dat we geen bijdrage vragen. Om je in de toekomst nog beter te informeren, vragen we je wel om op 18 december je visitekaartje mee te brengen. Zo kunnen we ons databestand updaten waar nodig.

Hopelijk tot op 18 december in het Huis van de Kerstman!

Bent u tevreden met de info op deze pagina?