Klinker Zomertoer - 28 juli & 11 augustus

De Klinker komt naar je toe! Deze zomer trekt het jeugdcentrum met een rondreizend circus naar Gelrode, Park Schoonhoven en Langdorp.

  • Zondag 28 juli in Park Schoonhoven
  • Zondag 11 augustus in het centrum van Langdorp, langs de kerk

Programma

Onze missie: jong en oud een geweldige namiddag bezorgen! Van 14 tot 17 uur voorzien we grime, spelletjes, springplezier... Om 15 uur is er telkens de acrobatische muziekvoorstelling 'Hebbes'.

Alle activiteiten zijn gratis en gericht op kinderen tussen 3 en 10 jaar.

Acrobatische muziekvoorstelling

'Hebbes' is dé verrassingsact van Klinker Zomertoer. Verwacht je aan woordeloos, uniek en spectaculair bewegingstheater. Twee acrobaten van circustheatergezelschap WIRWAR Producties slaan de handen in elkaar met twee musici van muziektheatercollectief Frisse Oren voor deze acrobatische muziekvoorstelling. Over de zekerheid van vasthouden en het avontuur van loslaten.

Ken je dat? Dat je iets kwijt bent en niet weet waar je het hebt gelaten? En heb je ook weleens het gevoel dat je iets kwijt bent, maar je weet niet wat? Dat het leek alsof je iets beet had, alsof je het vast kon houden, maar dat het toch door je vingers is geglipt? 

Aansluitend op de voorstelling kan je deelnemen aan een ouder-kind acrobatiek workshop. Twee spelers leren jullie een aantal eenvoudige, maar indrukwekkende trucs die je met z'n tweeën kunt uitvoeren. Daarnaast zijn er een aantal gezamenlijke muzikale oefeningen.

Bent u tevreden met de info op deze pagina?