Social media

Infoavond woonproject Poortvelden

Gepubliceerd op maandag 15 april 2019
Betaalbare woningen met tuintjes in een gezellige woonbuurt voor jong en ouder. Interesse? Kom dan op dinsdag 30 april om 19.30 uur naar de infoavond in het Capucienenklooster.

Het project Poortvelden is een gemengd woonontwikkelingsproject in Aarschot dat een 260-tal woningen omvat. De uitvoering van de tweede en derde fase van het project is net van start gegaan. Er worden in totaal 40 woningen met tuintjes gebouwd en verkocht.

In het woonproject Poortvelden staat de ontwikkeling van een levendige stadsbuurt voor de nieuwe bewoners centraal. Een groene buurt op mensenmaat waar iedereen zich thuisvoelt. Alle woningen staan in verbinding met een groene laan die naar het centrale buurtpark of -plein leidt.

Het stadsbestuur wil met dit project een antwoord bieden op de hoge woningnood in Aarschot en omgeving. Gezinnen die zich in de stad willen settelen, kunnen dit vaak niet betalen. We willen die gezinnen de kans bieden om een nieuwbouwwoning met tuintje te kopen tegen een betaalbare prijs.

Infoavond

Heb je interesse of wil je meer informatie zoals welke verschillende woontypes binnen dit woonproject te koop worden aangeboden? Kom dan naar de infoavond op dinsdag 30 april om 19.30 uur in het Capucienenklooster (Stadspark 1 - 3200 Aarschot). Iedereen is welkom!

Open oproep

Voor de verkoop van de woningen organiseert de stad een open oproep. Deze vindt plaats op zaterdag 11 mei om 9 uur in het Capucienenklooster. Bij de verkoop van de woningen wil het stadsbestuur Aarschottenaren en mensen die in Aarschot werken, voorrang geven bij de keuze van hun woning.