Info voor UiTPAS-organisatoren

Ik ben een organisator van vrijetijdsactiviteiten, hoe kan ik aansluiten?

Aansluiten bij het project van de UiTPAS als organisator betekent het volgende:

1) Na het afsluiten van een officiële samenwerkingsovereenkomst met het stadsbestuur krijg je als organisatie een infosessie over het gebruik van de UiTPAS-software en kan je daarnaast een kaartlezer bij de stad lenen. Na de installatie van de applicatie op je computer kunnen UiTPAS-houders ook bij jou punten sparen en/of punten omruilen. Dat motiveert mensen om deel te nemen aan het brede vrijetijdsaanbod binnen onze stad.

2) Bij de aansluiting geef je a.d.h.v. de UiTPAS ook aandacht voor mensen in armoede.

Op dit moment kan niet iedereen deelnemen aan het ruime aanbod in Aarschot. Mensen in armoede hebben vaak niet de financiële middelen om inschrijvings- of lidgeld te betalen. Daarom is er een UiTPAS met kansentarief waarmee mensen in armoede op een discrete manier een structurele korting van 80% krijgen op het UiTPAS-aanbod. Deze korting is gebaseerd op een solidaire verdeelsleutel: UiTPAS houders met een kansentarief betalen zelf een deel (20%) van de inkom/het inschrijvingsgeld, als organisatie leg je een deel bij (40%) en de stad Aarschot draagt ook haar steentje bij (40%).

3) UiTPAS als marketingstool

Buiten je deelnemers belonen met punten en de solidaire kostendeling, is er ook nog een marketingluik verbonden aan UiTPAS. Met de communicatiekanalen achter UiTPAS kan je je activiteit extra in de kijker zetten en zo een groter of nieuw publiek bereiken. Je krijgt ook inzicht over jouw publiek. UiTPAS verzamelt, uiteraard anoniem, data over jullie deelnemers. Zijn het vooral, mannen of vrouwen en hoe oud zijn ze? Op die manier leer je je publiek beter kennen. Je kan ook een omruilvoordeel aanbieden, op die manier kan je ook nieuw publiek aantrekken of net je trouw publiek belonen.

Interesse?
Neem contact op met de UiTPAS-coördinator

Communicatiemateriaal UiTPAS

We moedigen alle organisatoren aan om de UiTPAS te promoten en te vermelden in hun communicatie. Hier vind je materiaal dat je kan gebruiken.

Korte tekstjes

  • De UiTPAS is jouw digitale spaar- en voordelenkaart voor sport, cultuur en vrije tijd. De kaart is geldig op heel wat locaties in en rond Aarschot. Je spaart punten op je eigen tempo, die je later kan omruilen tegen UiT-voordelen. Je vindt alle info op www.aarschot.be/uitpas.
  • De stad Aarschot wil dat IEDEREEN de kans krijgt om deel te nemen aan het lokale vrijetijdsaanbod. Daarom voorziet de stad ook een UiTPAS met kansentarief. Inwoners van Aarschot die het financieel moeilijk hebben, kunnen in het Sociaal Huis van Aarschot terecht voor een UiTPAS met kansentarief. Het kaartje ziet er net hetzelfde uit, maar bovenop de spaar- en ruilkansen heb je met een UiTPAS met kansentarief recht op een structurele korting van zo’n 80% op UiTPAS activiteiten in Aarschot. Je betaalt dus nog slechts 20% van de prijs. Heb je vragen of interesse in een UiTPAS met kansentarief? Je vindt meer info op www.aarschot.be/uitpas of je neemt contact op met het Sociaal Huis via 016 55 07 09.

Beeldmateriaal

We vragen je om altijd de juiste schrijfwijze te gebruiken: UiTPAS. Probeer ook zo vaak mogelijk het logo van de UiTPAS te gebruiken wanneer je communiceert over een activiteit of evenement waarmee men punten kan sparen.

Meer informatie

Heb je nog vragen of heb je ideeën om de UiTPAS te promoten? Stuur een mailtje naar uitpas@aarschot.be.

Bent u tevreden met de info op deze pagina?