Gratis energetisch advies

We sloten een overeenkomst met de Energiecoöperatie Oost-Brabant (ECoOB) voor gratis energetisch advies aan onze inwoners. Een ervaren energiecoach geeft je persoonlijk en onafhankelijk advies over zonnepanelen, batterijen en warmtepompboilers. Je krijgt een oplossing op maat van je woning, inclusief berekening van de kosten en de terugverdientijd. Via een samenaankoop ben je zeker van een scherpe prijs. Bovendien neemt de energiecoach je veel werk uit handen.

Meld je aan voor gratis advies

Online adviesgesprek

Als Aarschottenaar kan je je aanmelden voor gratis advies over zonnepanelen op jouw dak, een thuisbatterij of een warmtepompboiler. Je meldt je aan via de website van ECoOB en een adviseur neemt contact met je op voor een adviesgesprek.

Opgelet: dat adviesgesprek vindt plaats op afstand (bijvoorbeeld telefonisch of via een Zoom-sessie), de adviseur komt niet bij je thuis langs. De adviseur stelt tijdens dat gesprek specifieke vragen over jouw thuissituatie en geeft je volledig onafhankelijk advies omdat hij niet verbonden is aan een installateur.

Een persoonlijk voorstel

Als je verder wil gaan met het voorstel, hoef je je geen zorgen te maken over het vergelijken van offertes en de administratieve rompslomp. ECoOB onderhandelt gunstige prijzen bij verschillende installateurs. Bovendien worden hun aannemers jaarlijks aan een grondige evaluatie onderworpen.

Je krijgt vervolgens een persoonlijk voorstel dat rekening houdt met terugverdientijd en je huidig en toekomstig verbruik. Als je dan nog steeds geïnteresseerd bent, stuur je een bevestiging aan ECoOB en zij zorgen dan voor de installatie. ECoOB doet de kwaliteitscontrole en zorgt voor de nodige documentatie. Je hoeft dus zelf niets te doen.

Bent u tevreden met de info op deze pagina?