De Fermerie XXL - 27 juli, 24 augustus & 28 september

De Fermerie is dé lokale producenten- en ambachtenmarkt in onze stad. Van juni tot september vormt Park Schoonhoven elke 4de zaterdag van de maand het decor voor De Fermerie. Je kan er dan van 17 tot 20 uur kennismaken met boeren, producenten, ambachtslui en cateraars uit de buurt. Ontdek en proef van heerlijk lokaal voedsel van elk seizoen, in de kortste keten, rechtstreeks van boer/producent tot consument, aan een eerlijke prijs.

Daarnaast is De Fermerie ook genieten van veel lekkers, muziek en toffe randactiviteiten in een gezellige en kindvriendelijke setting. 

De toegang is telkens gratis.

Fermerie – Vijver van Talent op 27 juli

Voor deze editie verzamelden we een aantal opkomende bands die samen staan voor een vijver aan talent én een fijne muzikale avond. Naast hun enthousiasme hebben ze allemaal een link met Aarschot. Afsluiten doen we met Faux Noir, een Franstalige band die een show brengt waarin genres als soul, rock en wereldmuziek naadloos met elkaar verweven zijn. Ze brengen op Schoonhoven nummers uit hun aankomende debuut-EP. Bekijk alvast hun eerste single op https://www.youtube.com/watch?v=LOcF7aCYfrI.

Fermerie XXL van 17 tot 20 uur en Vijver van Talent van 17 tot 22 uur

Fermerie – Westelfolk in de natuur op 24 augustus 

Voor deze editie kunnen we rekenen op een fijne samenwerking met de Aarschotse Natuurvrienden, die het hele weekend lang hun ‘Natuurbelevingsdagen’ organiseren. Muzikaal zetten we heel graag nog eens een hele andere muziekstijl in de kijker. Westelfolk brengt authentieke volksmuziek uit onze streken opnieuw tot leven, vaak op instrumenten die ze zelf maakten. Deze groep is een echt begrip in de folkwereld en ze hebben er alvast veel zin in om met de feestmuziek van weleer je bezoek aan de Fermerie nóg plezanter te maken. Leer hen alvast al een beetje kennen op https://vimeo.com/564730922 

Fermerie XXL van 17 tot 20 uur in Park Schoonhoven.

Fermerie – Dieren & Muzikale beesten op 28 september

Voor deze afsluitende editie komen er heel wat diertjes naar Schoonhoven en zorgen we voor een kinderboerderij waar je echt tot bij de diertjes kan komen. Daarnaast zakken er ook twee muzikale beesten af naar het Park: Kirri en Frans’ Connection. Het zijn geen onbekenden in Aarschot, daarmee zal de muzikale zomer op een fantastische manier afgesloten worden. Voor een voorproefje kan je alvast terecht op https://kirrimusic.be/ en https://fransconnection.be/.

Fermerie XXL van 17 tot 20 uur in Park Schoonhoven.

Bent u tevreden met de info op deze pagina?