De connectie tussen de UiTPAS, UiT in Aarschot en de UiT-databank

De UiTPAS is gekoppeld aan de UiTdatabank, hét informatiekanaal van het hele UiTnetwerk. De UiTdatabank is een online platform voor vrijetijdsactiviteiten.

De stedelijke website van de stad Aarschot bevat al jaren een activiteitenoverzicht via UiT in Aarschot en is bij deze ook gekoppeld aan de UiTdatabank. Ook de website van Het Gasthuis (CC, toerisme, bib en het museum) heeft een koppeling met de UiTdatabank.

Jouw activiteit in de kijker via de UiTdatabank

Wil je jouw activiteit extra in de kijker plaatsen? Gebruik als particulier of vereniging ook de UiTdatabank als je een activiteit organiseert. Ook als je geen UiTPAS partner bent!

Meer dan 500 agenda’s verspreid over heel Vlaanderen pikken deze informatie op. Ook kranten, tijdschriften en websites van andere gemeenten of organisatoren gebruiken deze informatiebron. Iedereen kan van de UiTdatabank gebruik maken, dus ook verenigingen, particulieren en commerciële organisatoren.

Voer je activiteit in de UiTdatabank in via https://www.uitdatabank.be/login/nl

Hieronder vind je links die je kunnen begeleiden en/of helpen.

UiT in Aarschot en UiTPAS(labels)

De stad publiceert vanaf nu twee keer per jaar een editie van het stadsmagazine. Je kan dus best de digitale activiteitenkalender raadplegen om te weten wat er in Aarschot te beleven valt. Alle UiTPAS activiteiten zie je ook in een oogopslag omdat ze van een UiTPAS label voorzien zijn. Alle stedelijke activiteiten zullen via de UiTdatabank het UiTPAS label toegekend krijgen zodat het kansentarief automatisch toegepast kan worden.

Je vindt UiT in Aarschot ook terug op Facebook en Instagram.

Heb je nog vragen over de UiTdatabank? Aarzel niet en mail naar vragen@uitdatabank.be.

Bent u tevreden met de info op deze pagina?