Cambio autodelen

Cambio stelt in samenwerking met het stadsbestuur vier elektrische deelwagens op vaste standplaatsen ter beschikking:

  • Eentje op parking Centrum in de Demervallei.
  • Een andere in de Albertlaan. 
  • Eentje in Rillaar, aan Kortakker 6.
  • De laatste in de Ourodenbergstraat 212. 

Wie lid is van cambio autodelen, kan eenvoudig een deelwagen reserveren en betaalt enkel het effectieve gebruik in tijd en kilometers. Het autodeelsysteem cambio is dus uiterst geschikt voor mensen die niet zo vaak een wagen nodig hebben.

Wat is cambio autodelen?

Cambio autodelen is een flexibele formule waarbij particulieren, organisaties en bedrijven een deelwagen kunnen reserveren en ontlenen wanneer ze maar willen: dag en nacht, zowel tijdens de week als in het weekend. De wagen staat ter beschikking van de autodelers wanneer zij die nodig hebben en verder hoeft je niet om te kijken naar de wagen. Het onderhoud, de verzekeringen, keuringen en dergelijke neemt Cambio allemaal van je over. Met een abonnement kan je een wagen reserveren en ophalen op één van de standplaatsen, niet alleen in Aarschot, maar ook op de andere standplaatsen in ons land.

Dé oplossing voor wie niet vaak een auto nodig heeft

Naast de vaste abonnementskost betaal je volgens je gebruik: namelijk de tijdsduur en de kilometers. Indien je sporadisch een wagen nodig hebt, komt dat vaak heel wat goedkoper uit dan een eigen wagen (er werd berekend dat je goedkoper af bent met een deelwagen indien je wagen minder dan 10.000 km aflegt per jaar). Je kan je prijsvoordeel zelf berekenen met deze digitale rekentool. Bovendien zorgen dit soort deelsystemen ook voor een verminderde belasting op het milieu, een lagere druk op de verzadigde wegen, wordt de parkeerdruk kleiner en wordt het bestaande wagenpark efficiënter gebruikt. Redenen genoeg om de nieuwe deelwagen met andere woorden eens uit te proberen.

Meer info over cambio?

www.cambio.be

Bent u tevreden met de info op deze pagina?