Bib ontvangt weer bezoekers

Gepubliceerd op maandag 29 juni 2020
De afgelopen maanden konden de Aarschottenaren blijven rekenen op een portie leesvoer. De openbare bibliotheek riep namelijk de afhaalbib in het leven. Maar wat is er fijner dan zelf tussen de boeken te snuisteren om je keuze te maken? Dit plezier kan de bib je nu weer gunnen.

Aangepaste dienstverlening

Op maandag 22 juni heropende de bib haar deuren. Onder begeleiding van het personeel werden de eerste bezoekers binnengelaten.

Hoewel de bib weer fysiek toegankelijk is, verloopt het bezoek door de coronamaatregelen anders dan normaal. Zo zijn de leestafels gesloten en is het helaas niet mogelijk om de krant of een tijdschrift te komen lezen. Gebruikmaken van de publieke pc’s kan, maar enkel na reservatie. Ook laten we maar een beperkt aantal bezoekers toe. We vragen om doelgericht te lenen en je bezoek te beperken tot een half uur.

Een overzicht van de coronamaatregelen vind je op www.hetgasthuis.be/bib.

Afhaalbib

De afhaalbib kon duidelijk op het enthousiasme van de lezers rekenen. Vanwege het succes en de aangepaste werking blijft het in juli en augustus mogelijk om gratis boeken en ander materiaal te reserveren. Vanaf september is de reserveringskost weer van kracht. 

Meer info?

www.hetgasthuis.be/bib

bibaarschot@bibliotheekaarschot.be

016 56 86 05