Gezond op weg met diabetes type 2

Leefstijlprogramma Diabetes kan je dagelijkse leven volledig op zijn kop zetten. Wil je graag gezonder eten, minder stress of meer bewegen, maar weet je niet hoe te beginnen? CM helpt je op weg met het leefstijlprogramma voor mensen met diabetes type 2. Zelf ook aan de slag? Gezond op weg met diabetes type 2 is een groepsprogramma dat mensen met diabetes type 2 op weg helpt...

Leefstijlprogramma


Diabetes kan je dagelijkse leven volledig op zijn kop zetten. Wil je graag gezonder eten, minder stress of meer bewegen, maar weet je niet hoe te beginnen? CM helpt je op weg met het leefstijlprogramma voor mensen met diabetes type 2.


Zelf ook aan de slag?


Gezond op weg met diabetes type 2 is een groepsprogramma dat mensen met diabetes type 2 op weg helpt naar een gezonde leefstijl. Het leefstijlprogramma werd ontwikkeld door CM, in samenwerking met de Arteveldehogeschool en de Diabetes Liga. 


Inhoud


Het programma bestaat uit negen groepssessies, twee individuele sessies en een terugkommoment. We werken rond vijf thema's: voeding, beweging, mentaal welbevinden, diabeteseducatie en Positieve Gezondheid. Op een interactieve manier begeleiden experts je naar een gezonde leefstijl. 


Voor wie?


Het leefstijlprogramma is voor mensen met diabetes type 2. Je schrijft in voor het volledige programma van twee individuele sessies en negen groepssessies en één terugkommoment.  

Info

Wanneer

Prijs

€ 300,00
CM-leden - 100,00 euro, CM-Leden met arbeidsongeschiktheid - 50,00 euro, CM-Leden met verhoogde tegemoetkoming - 50,00 euro

Tickets

Organisatie

CM Gezondheidsfonds

Filter op categorie