Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Fotografiecircuit Vlaanderen - Chris Wolf: "Mijn jaar met Daniël"

Ik nodig u graag uit om mijn fotoreeks "Mijn jaar met Daniël" te komen ontdekken op haar tocht van bijna twee jaar doorheen 18 cultuurcentra in Vlaanderen en dit in het kader van het Fotografiecircuit Vlaanderen, een initiatief dat in 1978 van start ging en dat aan vooral Vlaamse fotografen de gelegenheid biedt hun werk aan het publiek te tonen. Het circuit is lang onderweg: indien u een ...
Ik nodig u graag uit om mijn fotoreeks "Mijn jaar met Daniël" te komen ontdekken op haar tocht van bijna twee jaar doorheen 18 cultuurcentra in Vlaanderen en dit in het kader van het Fotografiecircuit Vlaanderen, een initiatief dat in 1978 van start ging en dat aan vooral Vlaamse fotografen de gelegenheid biedt hun werk aan het publiek te tonen.
Het circuit is lang onderweg: indien u een bezoekje wil brengen kan u derhalve best op voorhand bij de locatie even informeren naar de exacte openingsdagen en -uren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Filter op categorie