Dit is een UiTPAS evenement. The Quiet Tour - Marble Sounds

Marble Sounds is het vijfde album van Marble Sounds dat in het najaar van 2022 uitkwam. Een self-titled album dus, dat symbool staat voor het nieuwe, frisse geluid van de band. Humo gaf het album een uitzonderlijk maximum van 5 sterren terwijl Radio 1 het tot â??Album van de Weekâ?? kroonde. De Standaard voegde de plaat toe aan de lijst van 20 beste albums van 2022. De single Quiet k...
Marble Sounds is het vijfde album van Marble Sounds dat in het najaar van 2022 uitkwam. Een self-titled album dus, dat symbool staat voor het nieuwe, frisse geluid van de band.


Humo gaf het album een uitzonderlijk maximum van 5 sterren terwijl Radio 1 het tot â??Album van de Weekâ?? kroonde. De Standaard voegde de plaat toe aan de lijst van 20 beste albums van 2022. De single Quiet kwam terecht op de soundtrack van het derde seizoen van Undercover met Tom Waes.


Voor de Toots-sessie op Canvas speelde Marble Sounds enkele songs live met een beperkte bezetting: 1 piano, 2 stemmen en 4 strijkers. De reacties op deze uitgepuurde versies waren zo positief dat ze besloten om met deze bezetting op bijzondere locaties te spelen. Songs van de laatste plaat worden aangevuld met verrassende versies van ouder werk.

Info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Kansentarief 23/24 - 3,2 euro, Kansentarief met UiTPAS Aarschot - 3,2 euro

Waar

Organisatie

CC Het Gasthuis

Filter op categorie