Dit is een UiTPAS evenement. ZUSJE! - Johnny MUS & Peter De Graef

Peter De Graef gaat een hilarisch en beklijvend stuk schrijven. ZUSJE! zal gaan over verlies. En over de onbehouwenheid van het bestaan. Over hoe moeilijk dat kan zijn, het leven. En over hoe hard ge soms moet lachen als ge ineens ziet dat het in wezen nergens over gaat. Dat ge alleen maar moet ademen om gelukkig te zijn, op tijd een boterham eten en al uw plannen en ambities domweg ...
Peter De Graef gaat een hilarisch en beklijvend stuk schrijven.


ZUSJE! zal gaan over verlies. En over de onbehouwenheid van het bestaan. Over hoe moeilijk dat kan zijn, het leven. En over hoe hard ge soms moet lachen als ge ineens ziet dat het in wezen nergens over gaat. Dat ge alleen maar moet ademen om gelukkig te zijn, op tijd een boterham eten en al uw plannen en ambities domweg afwerken met de achteloosheid waarmee een kaartjesknipper zijn trein afwerkt.


Dit mag je dus verwachten. Of toch niet helemaal. Want Peter De Graef en Mieke Laureys, kersvers artistiek leidster van muziektheater Johnny MUS (voorheen De kolonie), maakten nog nooit iets samen, maar ze kennen mekaar al een hele tijd. En dan praten ze daarover. Over â??verliesâ?? in het leven. En over hoe anderen daarop reageren. Of net niet. En hoe wij, mensen, met de beste bedoelingen daardoor elkaars leven soms onmogelijk maken.


Muziektheater om in tijden van crisis te beseffen waar het in het leven daadwerkelijk om gaat.

Info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Kansentarief 23/24 - 3,2 euro, Kansentarief met UiTPAS Aarschot - 3,2 euro

Organisatie

CC Het Gasthuis

Filter op categorie