Dit is een UiTPAS evenement. Goe genoeg - Amelie Albrecht

De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar carrière schoot als een raket in de lucht. Ze wordt herkend op straat en krijgt goodies aangeboden als influencer. Dàn heb je het wel gemaakt zeker. Haar vrienden waarschuwen haar: â??Zie maar dat je niet arrogant wordt!â?. Maar dat zal niet gebeuren: dat was ze al. Maar bekend zijn, is niet alleen rozengeu...
De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar carrière schoot als een raket in de lucht. Ze wordt herkend op straat en krijgt goodies aangeboden als influencer. Dàn heb je het wel gemaakt zeker. Haar vrienden waarschuwen haar: â??Zie maar dat je niet arrogant wordt!â?. Maar dat zal niet gebeuren: dat was ze al.


Maar bekend zijn, is niet alleen rozengeur en maneschijn. Als Amelie over straat loopt, moet ze er altijd goed uitzien voor de selfies en zelfs haar hond Duvel wordt ongewild aangeklampt. Ah ja, want die moest uiteraard een aparte instagram krijgen. Wees maar zeker: Amelie geniet van haar succes. En die nieuwe zaalshow? Die komt er wel. En die zal wel goe genoeg zijn. Maar wanneer is het goed genoeg voor haar?


In 2018 won Amelie Albrecht (°1993) Humoâ??s Comedy Cup en ging ze voluit voor haar comedy carrière. Een jaar later zat ze in de finale van â??De Slimste Mensâ?? en werd ze de vaste sidekick in het programma â??De Cooke & Verhulst Showâ??. In 2021 ging ze in première met haar eerste zaalshow.

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Kansentarief 23/24 - 4,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Aarschot - 4,00 euro

Organisatie

CC Het Gasthuis

Filter op categorie