Dit is een UiTPAS evenement. Fratssen - BRONKS / Ballet Dommage

Familie Fratssen viert feest! Alle vergeten tantes, vergeelde nonkels en aangetrouwde aanhangsels mogen - met meetlat - het resultaat komen bezichtigen. Fratssen theatraliseert de vreugden en gênes van het familiefeest en serveert de toeschouwer een buff et van onuitgesproken vetes en goedbedoelde moederliefde. Verwacht echter geen klassieke erfenisdiscussies, echtscheidingsperi...
Familie Fratssen viert feest! Alle vergeten tantes, vergeelde nonkels en aangetrouwde aanhangsels mogen - met meetlat - het resultaat komen bezichtigen.


Fratssen theatraliseert de vreugden en gênes van het familiefeest en serveert de toeschouwer een buff et van onuitgesproken vetes en goedbedoelde moederliefde.


Verwacht echter geen klassieke erfenisdiscussies, echtscheidingsperikelen en familieproblemen. Het zijn de absurde zaken en schijnbare onbenulligheden die op de voorgrond treden. Hieronder sluimeren de onuitgesproken waarden, voelbare spanningen en grootse emoties die ieder mens en familie met zich meedraagt.


Na de theaterparade Melvius (2019), het kafkaëske TRIBUNAL (selectie TheaterFestival 2020) en Tavern Michelle (2022), creëert Ballet Dommage bij BRONKS een verbindende en bevreemdende voorstelling voor alle leeftijden.

Info

Wanneer

Prijs

€ 12,00
-12 jaar - 6,00 euro, Kansentarief 23/24 - 2,4 euro, Kansentarief met UiTPAS Aarschot - 2,4 euro

Waar

Parochiezaal Wolfsdonk

Organisatie

CC Het Gasthuis

Filter op categorie