Dit is een UiTPAS evenement. Botskop - Thomas Van Caeneghem & Lander Severins

Lander is altijd vrolijk. Altijd?! Dat denk ik, ja. Ook als hij met zijn hoofd tegen de lamp loopt? Zelfs als hij tegen de lamp loopt. Of als hij zijn voet stoot aan een steen? Twee keer? Ook dan blijft Lander vrolijk. Thomas is nooit vrolijk. Nooit?! Dat denk ik, ja. Zelfs niet als je hem een knuff el geeft? Vooral niet als je hem een knuff el geeft. Of als je hem kriebelt achter zi...
Lander is altijd vrolijk. Altijd?! Dat denk ik, ja. Ook als hij met zijn hoofd tegen de lamp loopt? Zelfs als hij tegen de lamp loopt. Of als hij zijn voet stoot aan een steen? Twee keer? Ook dan blijft Lander vrolijk.


Thomas is nooit vrolijk. Nooit?! Dat denk ik, ja. Zelfs niet als je hem een knuff el geeft? Vooral niet als je hem een knuff el geeft. Of als je hem kriebelt achter zijn oor? Alsjeblieft, Thomas is toch geen konijn. Man toch, vermoeiend hoor, Thomas of Lander zijn.


Botskop is een cabaretfeest voor kleuters over (te) grote emoties. Muzikaal, poëtisch theater waar humor en ontroering dicht bij elkaar liggen. Het spelplezier tussen de twee acteurs is magisch.


â??Wat een cadeau is deze tedere voorstelling zelf, voor iedereen die het geluk heeft ze te zien.â? De Morgen ****Â

Info

Wanneer

Prijs

€ 12,00
-12 jaar - 6,00 euro, Kansentarief 23/24 - 2,4 euro, Kansentarief met UiTPAS Aarschot - 2,4 euro

Organisatie

CC Het Gasthuis

Filter op categorie