Dit is een UiTPAS evenement. The Chance to Find Yourself - Benno Steinegger & Jovial Mbenga

The Chance to Find Yourself ontstond vanuit de nieuwsgierigheid tussen de theatermakers Benno Steinegger en Jovial Mbenga, elk met zijn eigen achtergrond: de een komt uit Italië, de ander uit Congo. Vandaag wonen en werken ze allebei in Brussel. Wat begon als een bewerking van Heart of Darkness (Joseph Conrad), werd al snel een voorstelling over de ontmoeting tussen twee mensen, hun...
The Chance to Find Yourself ontstond vanuit de nieuwsgierigheid tussen de theatermakers Benno Steinegger en Jovial Mbenga, elk met zijn eigen achtergrond: de een komt uit Italië, de ander uit Congo. Vandaag wonen en werken ze allebei in Brussel.


Wat begon als een bewerking van Heart of Darkness (Joseph Conrad), werd al snel een voorstelling over de ontmoeting tussen twee mensen, hun verschillen en hun gelijkenissen.


Uiteindelijk werd het proces zelf het resultaat: een speelse theatrale kijk achter het gordijn van een vriendschap en een samenwerking met vele ups en downs. Hoe dicht kunnen we écht bij de ander komen? Welke rol speelt onze manier van kijken in dit alles? Steinegger en Mbenga benaderen deze vragen met gedurfde humor en abstracte verbeelding.

Info

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Kansentarief 23/24 - 2,4 euro, Kansentarief met UiTPAS Aarschot - 2,4 euro

Organisatie

CC Het Gasthuis

Filter op categorie