Dit is een UiTPAS evenement. Pulcinella - Matija Solce (SL)

De show bouwt voort op komische situaties, en is gebaseerd op het traditionele Italiaanse karakter van Pulcinella, die geen autoriteit of angst kent. Het is een vorm van poppenminimalisme, waarbij de pop eerst uit niets wordt gemaakt, vervolgens tot leven komt en meteen een partner vindt om mee te spelen. Pulcinella komt oog in oog te staan â??â??met personages als de hond en de dood, ma...
De show bouwt voort op komische situaties, en is gebaseerd op het traditionele Italiaanse karakter van Pulcinella, die geen autoriteit of angst kent. Het is een vorm van poppenminimalisme, waarbij de pop eerst uit niets wordt gemaakt, vervolgens tot leven komt en meteen een partner vindt om mee te spelen. Pulcinella komt oog in oog te staan â??â??met personages als de hond en de dood, maar in tegenstelling tot de traditie eindigt het verhaal zonder winnaar.


Matija Solce, een reizende poppenspeler, acteur, muzikant en regisseur die het poppentheater stormenderhand verovert met zijn boot- en accordeonshows. Zijn Teatro Matita richt zich op het verkennen van het theater van objecten, dat varieert van het gebruik van alledaagse voorwerpen tot optredens met botten. De producties van Teatro Matita hebben internationaal getourd en op veel belangrijke festivals gespeeld.

Info

Wanneer

Prijs

€ 8,00
-12 jaar - 6,00 euro, Kansentarief 23/24 - 1,6 euro, Kansentarief met UiTPAS Aarschot - 1,6 euro

Organisatie

CC Het Gasthuis

Filter op categorie