Dit is een UiTPAS evenement. Waar - Ine Ubben (BE)

In 2023 won Ine Ubben de Boze Wolf Prijs voor Aanstormend Talent. Voor het Boze Wolf Festival toont ze een work in progress van haar nieuwe voorstelling WAAR. Herinner je je de zakdoek van je grootmoeder, netjes gestreken en met een vleugje parfum? Of de verfrommelde zakdoek in je vaders broekzak waar jij jouw tranen in mocht drogen?  In de voorstelling WAAR neemt perfo...
In 2023 won Ine Ubben de Boze Wolf Prijs voor Aanstormend Talent. Voor het Boze Wolf Festival toont ze een work in progress van haar nieuwe voorstelling WAAR.


Herinner je je de zakdoek van je grootmoeder, netjes gestreken en met een vleugje parfum?


Of de verfrommelde zakdoek in je vaders broekzak waar jij jouw tranen in mocht drogen?


 


In de voorstelling WAAR neemt performance kunstenaar Ine Ubben haar publiek mee naar een wereld vol herinneringen, verhalen, anekdotes en stiltes. Tijdens de voorstelling wordt de theatervloer omgetoverd tot een intiem landschap van mensen en dingen. We knopen onze persoonlijke verhalen in zakdoeken. WAAR is een transformatie ritueel, waarbij het alledaagse gekoesterd wordt. Textiele ambachten transformeren de zakdoeken doorheen de voorstelling. In een wereld vol chaos en prikkels nodigt WAAR uit tot delen, spelen, stilstaan.


Ine Ubben maakt object-en participatieve voorstellingen. Als activist van het kleine en het kwetsbare zet ze ontmoetingen op tussen mensen en alledaagse, vaak persoonlijke voorwerpen. Ze is gefascineerd door wat de dingen ons kunnen vertellen.

Info

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Kansentarief 23/24 - 2,4 euro, Kansentarief met UiTPAS Aarschot - 2,4 euro

Waar

Organisatie

CC Het Gasthuis

Filter op categorie