Dit is een UiTPAS evenement. De lijst van Han Solo - Zoë Bizoe, Raf Coppens, - Jo Verhenne, Erhan Demirci, Serine Ayari & Han Solo

De eerste verkiezingsconference van België, een comedy line-up met gender-, kleur- en leeftijddiversiteit maar bovenal diversiteit qua opvattingen en humor! In mei 2024 zullen de Europese, federale en regionale teerlingen terug geworpen worden in de Wetstraat. Een legislatuur lang hebben onze politiekers de kans gehad om zich te bewijzen. Namen ze maatschappelijk relevante beslissin...
De eerste verkiezingsconference van België, een comedy line-up met gender-, kleur- en leeftijddiversiteit maar bovenal diversiteit qua opvattingen en humor!


In mei 2024 zullen de Europese, federale en regionale teerlingen terug geworpen worden in de Wetstraat. Een legislatuur lang hebben onze politiekers de kans gehad om zich te bewijzen. Namen ze maatschappelijk relevante beslissingen of was er eerder sprake van ordinaire navelstaarderij? En wat met hun beloftes uit de vorige kiescampagnes?


Tijd voor een scherpe en komische evaluatie door een lijst van straffe comedians, met elk hun eigen kijk en invalshoek op de huidige politiek.


De lijst is een avondvullende comedy line-up over politiek en biedt een divers pallet aan met Han solo, Jo Verhenne, Erhan Demirci, Zoe Bizoe & Raf Coppens. Zoals echte beginnende politici hebben ze een idealistische kijk op wat er zich afspeelt rondom hen ... of toch niet?

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Kansentarief 23/24 - 2,8 euro, Kansentarief met UiTPAS Aarschot - 2,8 euro

Organisatie

CC Het Gasthuis

Filter op categorie