Dit is een UiTPAS evenement. De Ontdekking van de Schoonheid - Moya De Feyter & Sarah Michaux

Herinner je je nog hoe het voelde toen je voor het eerst iets echt mooi vond? Welke aspecten van de menselijke ervaring zou je als mooi omschrijven? Hoe speelt schoonheid een rol in jouw leven en werk? Sarah Michaux nodigt drie schone gasten uit om op zoek te gaan naar schoonheid. Sarah Michaux (Leuven, 1986) is filosoof en dichter uit Aarschot. Haar bundel 'Onder wolken...
Herinner je je nog hoe het voelde toen je voor het eerst iets echt mooi vond? Welke aspecten van de menselijke ervaring zou je als mooi omschrijven? Hoe speelt schoonheid een rol in jouw leven en werk?


Sarah Michaux nodigt drie schone gasten uit om op zoek te gaan naar schoonheid. 


Sarah Michaux (Leuven, 1986) is filosoof en dichter uit Aarschot. Haar bundel 'Onder wolken' (Uitgeverij P, 2021) werd genomineerd voor de Poëziedebuutprijs Aan Zee 2022. 


 


Moya De Feyter schrijft poëzie, proza en theaterteksten. In 2018 debuteerde ze met de dichtbundel Tot iemand eindelijk. Een jaar later volgde Massastrandingen,dat bekroond werd met de J.C. Bloem-poëzieprijs. In 2022 verscheen Een heel dun laagje. In 2022 mocht ze de PrixFintroPrijs voor Nederlandstalige literatuur in ontvangst nemen.


Moya staat graag en vaak op het podium en is de oprichter van de Klimaatdichters, een Vlaams-Nederlands dichtersverbond dat zich inzet voor onze bedreigde planeet.


Â

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

CC Het Gasthuis

Filter op categorie