Dit is een UiTPAS evenement. The Honky Tonky Country Show - Erikson Delcroix & The Leftbank Ramblers

Een ode aan de country pioneers Nathalie Delcroix viste als meisje enkele country LPâ??s op uit de stoffige collectie van haar ouders, en leerde zichzelf de befaamde â??Country Snikâ??. Kleine jongen Bjorn stemde zijn radio af op een wekelijks countryprogramma en perfectioneerde zijn country gitaar- en jodel-skills, deze laatste als fietsend, om niemand te storen. Naast M...
Een ode aan de country pioneers


Nathalie Delcroix viste als meisje enkele country LPâ??s op uit de stoffige collectie van haar ouders, en leerde zichzelf de befaamde â??Country Snikâ??.


Kleine jongen Bjorn stemde zijn radio af op een wekelijks countryprogramma


en perfectioneerde zijn country gitaar- en jodel-skills, deze laatste als fietsend, om niemand te storen.


Naast Michael Jackson en Madonna kregen ook country sterren als Hank Williams, Lefty Frizzell, Patsy Cline, Wanda Jackson en Dolly Parton een plek tussen de posters aan de muur.


In 1999 ontmoetten Nathalie en Bjorn elkaar voor het eerst, de vlam sloeg over , ook muzikaal.


Hij Hank, zij Wanda. De 2 stemmen bleken voor elkaar gemaakt. 


De opwindende snarenvirtuositeit uit de Blues, Bluegrass én jazzmuziek bleek ook zijn weg naar de zogenaamde â??Honky Tonkâ?? Country Musicâ?? ( Een Honky Tonk is een groezelige club ) te hebben gevonden... 


Na 4 platen leek het Eriksson Delcroix tijd om gewoon de gitaar en de micro te nemen en te spelen wat ze het allerliefst spelen, de songs van hun grootste country helden.


Hun onnavolgbare begeleidingsband The Leftbank Ramblers zijn Elko Blijweert op gitaar, Tomas De Smet op contrabas, Peter Pask op gitaar/keyboards en Alain Rylant op de drums.

Info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Kansentarief 23/24 - 3,2 euro, Kansentarief met UiTPAS Aarschot - 3,2 euro

Organisatie

CC Het Gasthuis

Filter op categorie