Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Leer programmeren met CodeFever in Aarschot - ByteBusters Level 3 (8-10 jaar)

Ook in Level 3 wordt je kind opnieuw ondergedompeld in de wereld van het programmeren. Onze games worden cooler en cooler, want we je codeur kan natuurlijk al meer! Ondertussen passeren een hele reeks nieuwe programmeerconcepten de revue. Bij CodeFever leren kinderen computationeel denken! Dat wil zeggen: logisch denken, algoritmes, structuren en patronen ontdekken, en de basisconc...
Ook in Level 3 wordt je kind opnieuw ondergedompeld in de wereld van het programmeren. Onze games worden cooler en cooler, want we je codeur kan natuurlijk al meer!

Ondertussen passeren een hele reeks nieuwe programmeerconcepten de revue.

Bij CodeFever leren kinderen computationeel denken!

Dat wil zeggen: logisch denken, algoritmes, structuren en patronen ontdekken, en de basisconcepten - die in iedere programmeertaal voorkomen - herkennen en toepassen.

Ons motto: analyseren, redeneren, programmeren en controleren.

We beginnen natuurlijk met een korte opfrissing van de programmeertechnieken uit de vorige reeks (sequentie, decompositie, iteraties, conditionele logica, signalen, variabelen, methodes).

Dan starten we aan de grote nieuwe concepten.

We breiden onze kennis uit van methodes naar methodes met parameters. En helemaal nieuw ... lijsten. Die stellen ons in staat om informatie op een gestructureerde manier bij te houden in een programma.

Uiteraard leren we ze toepassen in de juiste context, in de Scratch-omgeving.

Voor deze reeks is voorkennis nodig. Je kind moet minstens volgende concepten beheersen: decompositie, sequentie, iteraties (drie lussen), conditionele logica, signalen, variabelen, methodes (intro).

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Is je kind jonger dan 14? Dan krijg je een fiscaal attest van 15,70 euro per les. Per reeks van 10 lessen maakt dat een totaal fiscaal voordeel van 157 euro.

Past het niet om aan te sluiten bij één van onze groepen? Wat jammer, maar je kan ook alles online doen op eigen tempo. Ontdek zeker ons aanbod online lessenreeksen met 100 euro korting. Opgelet: hiervoor is geen fiscaal voordeel beschikbaar.

Info

Wanneer

Prijs

€ 255,00

Tickets

Organisatie

CodeFever VZW

Filter op categorie