Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Programmeren in JavaScript, HTML en CSS met CodeFever in Aarschot - E-Riders Level 3 (12-15 jaar)

In level 3 van de e-Riders verdiepen we onze kennis van HTML, CSS en JavaScript. Daarvoor gaan we eerst een nieuwe website maken. Zo frissen we ineens alles op van HTML & CSS. Hier zijn we natuurlijk niet te lang mee bezig: er moet nog genoeg tijd overblijven om ons te verdiepen in JavaScript! Dat doen we door verschillende eigen games en handige tools te embedden in die nieuwe web...
In level 3 van de e-Riders verdiepen we onze kennis van HTML, CSS en JavaScript.

Daarvoor gaan we eerst een nieuwe website maken. Zo frissen we ineens alles op van HTML & CSS.

Hier zijn we natuurlijk niet te lang mee bezig: er moet nog genoeg tijd overblijven om ons te verdiepen in JavaScript!

Dat doen we door verschillende eigen games en handige tools te embedden in die nieuwe website. Daarvoor gaan we een aantal concepten in JavaScript verder inoefenen en aanleren: willekeurige getallen, pop-ups tonen in je website, arrays ... en nog veel meer!

Voor deze reeks is voorkennis nodig. Je kind moet minstens de volgende concepten beheersen: decompositie, sequentie, iteraties (drie lussen), conditionele logica, signalen, variabelen, methodes en parameters, lijsten, coördinaten, negatieve getallen en scrolling. Voorkennis van JavaScript, HTML en CSS is noodzakelijk.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Is je kind jonger dan 14? Dan krijg je een fiscaal attest van 15,70 euro per les. Per reeks van 10 lessen maakt dat een totaal fiscaal voordeel van 157 euro.

Past het niet om aan te sluiten bij één van onze groepen? Wat jammer, maar je kan ook alles online doen op eigen tempo. Ontdek zeker ons aanbod online lessenreeksen met 100 euro korting. Opgelet: hiervoor is geen fiscaal voordeel beschikbaar.

Info

Wanneer

Prijs

€ 260,00

Tickets

Organisatie

CodeFever VZW

Filter op categorie