Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Programmeren in Python met CodeFever in Aarschot - Pythons 1 (12-15 jaar)

Nu je codeur al aardig kan programmeren in Scratch, Minecraft, JavaScript, CSS en HTML, is het tijd voor een nieuwe programmeertaal: Python! Say Whut? Python is een superdiverse programmeertaal die je in bijna alle gebieden kan toepassen. Hij wordt gebruikt in bijvoorbeeld webapplicaties, besturingssystemen en wetenschappelijke programma's. Je schrijft ook in Python om machines besliss...
Nu je codeur al aardig kan programmeren in Scratch, Minecraft, JavaScript, CSS en HTML, is het tijd voor een nieuwe programmeertaal: Python!

Say Whut? Python is een superdiverse programmeertaal die je in bijna alle gebieden kan toepassen. Hij wordt gebruikt in bijvoorbeeld webapplicaties, besturingssystemen en wetenschappelijke programma's. Je schrijft ook in Python om machines beslissingen te leren maken (Machine Learning) en met elkaar te laten communiceren in het Internet Of Things (IOT).

We starten de reeks met een herhaling van de basis. Ook in Python gebruikt je programmeur namelijk concepten zoals variabelen, functies en parameters, selecties en condities, lussen, iteraties en lijsten.

De syntax van deze taal zit wel anders in mekaar dan bij JavaScript. Je zal dus code op een andere manier leren schrijven.

Wat leert je kind nog in Python 1? Het concept return value (dat nog nooit aan bod kwam), debugging (fouten opsporen), dictionaries of ongeordende datastructuren met een verzameling elementen (een handige structuur voor datascience).

Zoals altijd leert je programmeur Python toepassen met behulp van coole oefeningen en herkenbare spelletjes.

Voor deze reeks is voorkennis nodig. Je kind moet minstens de volgende concepten beheersen: decompositie, sequentie, iteraties (drie lussen), conditionele logica, signalen, variabelen, methodes en parameters, lijsten, coördinaten, negatieve getallen en scrolling. Voorkennis van JavaScript is noodzakelijk.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Is je kind jonger dan 14? Dan krijg je een fiscaal attest van 15,70 euro per les. Per reeks van 10 lessen maakt dat een totaal fiscaal voordeel van 157 euro.

Past het niet om aan te sluiten bij één van onze groepen? Wat jammer, maar je kan ook alles online doen op eigen tempo. Ontdek zeker ons aanbod online lessenreeksen met 100 euro korting. Opgelet: hiervoor is geen fiscaal voordeel beschikbaar.

Info

Wanneer

Prijs

€ 265,00

Tickets

Organisatie

CodeFever VZW

Filter op categorie