Oefengroepen Verbindende communicatie

Doe jij mee aan één van onze oefengroepen? Leren doe je op verschillende manieren. Er is eerst het kader en de inzichten die dit al brengt. Vervolgens komt het toepassen in de praktijk en het je eigen maken. We besteden in onze trainingen daarom veel tijd aan het oefenen van de stappen van Verbindende Communicatie met praktijkvoorbeelden. Eens je na onze trainingen hiermee aan de...
Doe jij mee aan één van onze oefengroepen?Leren doe je op verschillende manieren. Er is eerst het kader en de inzichten die dit al brengt.

Vervolgens komt het toepassen in de praktijk en het je eigen maken.

We besteden in onze trainingen daarom veel tijd aan het oefenen van de stappen van Verbindende Communicatie met praktijkvoorbeelden.

Eens je na onze trainingen hiermee aan de slag gaat en de nieuwe manier van communiceren, komen er toch ook vaak nog veel vragen naar boven komen.

Wil je daar mee verder? Dan zijn onze oefengroepen zeker iets voor jou.Tijdens onze oefengroepen gaan we verder aan de slag met situaties uit het eigen leven. We oefenen Verbindende Communicatie en verdiepen de reeds verworven skills. Je bespreekt en oefent in groep op de knelpunten die je ervaart. Op die manier geef en krijg je feedback en ondersteun je elkaars leerproces.De oefensessies verlopen volgens een vast stramien, maar de inhoudelijke vragen en opmerkingen komen uit de groep. Je schrijft in op 5 begeleide oefensessies van telkens 2u. Per oefensessie zal er gewerkt worden met één of meerdere thema's die aangebracht worden door de leden van de groep.Voor wie?Iedereen die de basisinzichten van Verbindende Communicatie kent, en er al heeft mee kunnen oefenen in de praktijk. Concreet verzoeken we geïnteresseerden eerst een basisvorming te hebben gevolgd van 12u.

Heb je dit nog niet gedaan? Neem dan zeker eens kijkje bij onze vormingen. Onze VC ON TOUR-vormingen of de zomer-vierdaagse vormen een ideale basis om nadien verder mee aan de slag te gaan in de oefengroepen.Praktisch:Er start een oefengroep op vrijdagvoormiddag 26 mei 2023. De vervolgbijeenkomsten zijn ingepland op 2, 9, 16 en 30 juni. Telkens van 9u30 tot 11u30.

Je betaalt per reeks 35 euro.

Eveneens kan je opstarten in een oefengroep op vrijdagnamiddag op 22/9, 29/9, 6/10, 13/10 en 20/10. (Zo kan je bijvoorbeeld eerst nog één van onze basisvormingen volgen.)Een eigen verbindende leercirkel?We starten binnenkort ook met een pilootproject waarbij we vanuit oefengroepen met een professionele trainer verder groeien naar een autonome leercirkel die op langere termijn samenkomt. We ondersteunen deelnemers van de oefengroep stapsgewijs. Vervolgens zetten we een stapje terug en kan de leercirkel autonoom samen oefenen met een leer-cirkelvrijwilliger die de bijeenkomsten faciliteert en deelnemers die zich eveneens engageren om een duurzame verbinding te onderhouden.Deelnemers aan de oefengroep die opstart in mei kunnen mee piloot zijn en in co-creatie met Impuls een leercirkel creëren. Je kan je interesse aangeven gedurende het verloop van de oefengroep, maar ook nu al kan je je als kandidaat-vrijwilliger of -deelnemer aanmelden bij Cindy via cindy.paelinckx@impulsvorming.be. Noteer ook alvast volgende data in je agenda voor de vervolgfase na onze oefengroep:

Vrijdagvoormiddag 22/9, 29/9, 6,?13 en 20 oktober van 9u30 tot 11u30

Info

Wanneer

Prijs

€ 35,00

Waar

Filter op categorie