Social media

Filolabo: 8 filosofische avonden met 8 bevlogen sprekers

vzw Zin presenteert in samenwerking met de bib Aarschot opnieuw een reeks van acht filosofische avonden. Want na twee jaren een succesvolle reeks van Filolabo, waar maandelijks een universeel thema filosofisch op een levendige manier werd belicht, was er vraag naar meer… En daar gaat we voor het derde jaar op rij zeer graag op in! Dat filosofie niet alleen iets is voor vergeetachtige ...
vzw Zin presenteert in samenwerking met de bib Aarschot opnieuw een reeks van acht filosofische avonden. Want na twee jaren een succesvolle reeks van Filolabo, waar maandelijks een universeel thema filosofisch op een levendige manier werd belicht, was er vraag naar meer… En daar gaat we voor het derde jaar op rij zeer graag op in!

Dat filosofie niet alleen iets is voor vergeetachtige punthoofden en voor kamergeleerden in stoffige bureaus weten we ondertussen al. En dat het niet alleen over abstracte thema’s gaat die niets met het leven van alledag te maken hebben, daar zijn we ook al achter.

Filosofie is voor iedereen weggelegd en gaat evenzeer over dagelijkse zaken. In deze nieuwe reeks Filolabo spitten we enkele van die alledaagse thema’s uit.

Jonathan Lambaerts, Daniël Janssens en Anneleen De Laet, filosofen van opleiding, zijn meesters in het vertellen en brengen filosofie op een zeer toegankelijke en interactieve manier. Kortom, het wordt terug een reeks waar iedereen wat aan zal hebben!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 2,00
Basistarief: 2,00 €

Waar

Openbare Bibliotheek Aarschot

Organisatie

Stedelijke Openbare Bibliotheek Aarschot

Filter op categorie