Social media

Morgen wordt alles anders

Morgen word alles anders Huize Eigen Haard/ Cie Frieda/ Het gasthuis Ze legde haar arm om hem heen, alsof zij hem ten dans wilde vragen. Ze boog het hoofd. Ze keken elkaar niet aan, ze zwegen. Ze begonnen te dansen, langzaam, stroef. Ze dansten verder, verstilder, zij hield hem stevig vast. – Péter Esterhàzy, 'Van de schoonheid en de troost'. 'Morgen wordt alles anders' draagt een hoopvolle ...
Morgen word alles anders
Huize Eigen Haard/ Cie Frieda/ Het gasthuis

Ze legde haar arm om hem heen, alsof zij hem ten dans wilde vragen. Ze boog het hoofd. Ze keken elkaar niet aan, ze zwegen. Ze begonnen te dansen, langzaam, stroef. Ze dansten verder, verstilder, zij hield hem stevig vast. – Péter Esterhàzy, 'Van de schoonheid en de troost'.

'Morgen wordt alles anders' draagt een hoopvolle boodschap in zich, een belofte, een uitkijken naar.

Zonder te benoemen wat anders zal zijn, zonder de vinger op de wonde te leggen, is deze theatervoorstelling een troostende arm om je heen. En doet het beseffen dat we niet alleen zijn in een schijnbaar onverschillig universum. De voorstelling is een samenwerking tussen Het Gasthuis, Huize Eigen Haard en Compagnie Frieda. Huize Eigen haard is een Aarschotse vzw die zorg draagt voor mensen met een verstandelijke beperking. De mensen van Eigen Haard delen samen met hun begeleiders het podium.

Info

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Vriendenprijs: 8.00 €; BASISPRIJS: 10.00 €; Medewerker H.E.H.: 5.00 €; H.E.H.: 5.00 €; Apojo: 5.00 €

Tickets

Organisatie

CC Het Gasthuis Aarschot

Filter op categorie