Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Obscura

Obscura Helka Voorstelling geannuleerd wegens het niet toekennen van een projectsubsidie. Al enkele jaren volgen we Helder Seabra (dans, scenografie). Eén van de intrigerendste personen in de hedendaagse danswereld. Een voorstelling over hoe mensen vandaag de dag communiceren. We gebruiken zoveel hulpmiddelen om met elkaar in contact te komen via telefoon, internet, sms, app, skype… Op die ...
Obscura
Helka

Voorstelling geannuleerd wegens het niet toekennen van een projectsubsidie.


Al enkele jaren volgen we Helder Seabra (dans, scenografie).

Eén van de intrigerendste personen in de hedendaagse danswereld.


Een voorstelling over hoe mensen vandaag de dag communiceren. We gebruiken zoveel hulpmiddelen om met elkaar in contact te komen via telefoon, internet, sms, app, skype… Op die manier wordt vaak een vals gevoel van 'nabijheid' gecreëerd. We denken dicht bij de ander te zijn maar staan meer dan ooit ver af van persoonlijk/intiem contact.


Mieke Laureys en Helder Seabra partneren voor deze voorstelling; samen tasten ze het fysieke en mentale kunnen af.


Mieke Laureys (Leporello, Abattoir Fermé,) gaat in haar werk steeds op zoek naar een beeldtaal die ze verder tracht uit te puren.


Helder Seabra (HelKa, Eastman, Sidi Larbi Cherkaoui, Ultima Vez) brengt telkens opnieuw rauwheid, energie en emotie op het podium.


De live muziek, net als de voorstelling, balanceert tussen ruwheid en poëzie. Gebracht door Nele De Gussem en Stijn Van Marsenille, die eerder al schitterden in het werk van Seabra.


Na de succesvolle voorstellingen 'When The Birds Fly Low The Wind Will Blow', 'In Absentia' en 'Lore' brengen deze vier inspirerende performers u een energieke, dramatisch krachtige en poëtische voorstelling.

Info

Wanneer

Tickets

Organisatie

CC Het Gasthuis Aarschot

Filter op categorie